Plug In Baby VS. Stockholm syndrome פרשתי מ Citizen Erased כי התעצבנתם עליי P:
N NiKi†a New member 20/2/05 #1 Plug In Baby VS. Stockholm syndrome פרשתי מ Citizen Erased כי התעצבנתם עליי P:
D dirty boots New member 20/2/05 #5 סטוקהולם למרות שאת שניהם אני מאוד אוהב, הליריקה של סטוקהולם יותר טובה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 20/2/05 #6 Plug In Baby כי אני מיוחדת. ../images/Emo11.gif לא סתם. זה פשוט שיר יותר יפה לדעתי. סטוקולום נחמד אבל לא אחד מהחביבים עליי, PIB סוחף.
Plug In Baby כי אני מיוחדת. ../images/Emo11.gif לא סתם. זה פשוט שיר יותר יפה לדעתי. סטוקולום נחמד אבל לא אחד מהחביבים עליי, PIB סוחף.
E Exhibit R New member 20/2/05 #8 PIB../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif@#%$@# Like DUH:|
J Just Yula New member 20/2/05 #9 אהההה זה לא אנושי!!../images/Emo7.gif שניהם נורא יפים... אבל... אבל.. בעע זה קשהה! גרא כנראה ש Stockholm syndrome
אהההה זה לא אנושי!!../images/Emo7.gif שניהם נורא יפים... אבל... אבל.. בעע זה קשהה! גרא כנראה ש Stockholm syndrome
K Keenan RiP New member 21/2/05 #12 אחחח שירן תמותי מיד:/ סתם סתם..dont die, we love u:] לאחר שמיעה של שניהם, בהחלט Plug In Baby..אבל החלטה קשה..מאוד:/
אחחח שירן תמותי מיד:/ סתם סתם..dont die, we love u:] לאחר שמיעה של שניהם, בהחלט Plug In Baby..אבל החלטה קשה..מאוד:/
י יובלאישמרכז New member 21/2/05 #14 זה קשה כי אני אוהב מאד את שניהם... אבל Stockholm syndrome זה שיר מדהים RIFF גיטרה מעולה, מלא עוצמה, מספיק ארוך כדי להנות ממנו, מאסטרפיס.
זה קשה כי אני אוהב מאד את שניהם... אבל Stockholm syndrome זה שיר מדהים RIFF גיטרה מעולה, מלא עוצמה, מספיק ארוך כדי להנות ממנו, מאסטרפיס.
E Exhibit R New member 21/2/05 #17 גם אני../images/Emo9.gif בכלל רוב השירים שלהם שאני הכי אוהבת נמצאים בOFS