PLL 522
לעד יזכר בתור הפרק שהיוצרים הרסו את דמותה של ספנסר בשבילי!
בכלל 5B כפי שציינתי היא הכתיבה הגרועה ביותר של דמותה (לדעתי) כי:
א. העלילות שלה לא רלוונטיות ועד ל5B תמיד נגעו במיסתורין/תעלומה.
ב. היא מתנהגת האופן שלא תואם את דמותה
ג. אני שונאת בוגדים! ונכון לעכשיו הסטטוס של מערכת היחסים שלה הוא בזוגיות
אבל אז הופיע לי על הDASH בטמבלר פרספקטיבה אחרת
http://spobyficstalker.tumblr.com/post/112797599188/spoby-post-5x22-my-opinion
שקצת שינתה את דעתי על ספנסר אבל אם האיחוד המדובר ב524 לא יכלול דיסקוק על הנשיקות הרנדומליות שספנסר חוותה... מצידי שיפרדו!
טוב אז אחרי שנרגענו קצת מרגשותי לספובי...
-מליסה חזרה
והיו 2 סצינות יפות עם ספנסר אך בשלישית ספנסר שוב הייתה OOC והתנהגה כמו ילדה מפונקת וחסרת טובה!
-קולין למי שהיה ספק הוא עוד דמות מבוגרת טיפוסית בPLL שיש לה עניין לא ברור עם קטינות! אבל כפי ששמתם לב הפעם חפרו לנו שספנסר בת 18
כדי שלא נבייש אותם כמו תמיד ברשתות החברתיות
האם היא בת 18?
-אליסון לא לקחה את עסקת הטיעון, למרות שA גרם לה לשקול וזאת לאור העובדה שהיא ראתה את האנה בכלא ורצתה להגן עליה (מסקנה מתבקשת חברים
)
-אשלי וורוניקה חלקו סצינה נחמדה ונחמד לראות דינמיקה אצל ההורים שחבל שזמן המסך שלהם קוצר משמעותית מעונות קודמות.
-קיילב/האנה היו חביבים, וסוף סוף יש דמות עם ראש על הכתפיים שרוצה שהאנה תספר את האמת על A לטאנר.
-עזרא ואריה לא נפרדו כבר ב-517?
קיצר בזבוז זמן מסך על זוג שרוב הפנדום רוצה שישאר בנפרד!
-עזרא/אמילי/אריה במרדף אחרי עוד משת"פ של ורג'אק או A לא ממש ברור אם מדובר באותו ישות.
עושה רושם שראינו דמות של גבר בעונה האחרונה כA אבל אני הנחתי שהיה מדובר בסירוס אולי בכל זאת A הוא גבר למרות שלי אישית יש וייב שA זאת אישה,(יש לי עדיין חשודים מהמין הגברי כן שלא יהיו ספקות
) אבל אישה שמתהלכת עם המסכה של אליסון (פורים שמח חב'רה) נשמע יותר טוב מגבר.
-אני מקווה שלא שכחתי התייחסות למשהו אפקטיבי שקרה בפרק, בגדול לא הייתה התקדמות משמעותית בעלילה פרט לעובדה שהעו"ד של מונה מ513 הוא משת"פ של A (אני מאמינה שציינתי שכל 'חפש את המטמון של מונה' נראה כמו הפללה).
כמו שאמרתי 3 פרקים לסוף חייבים להיות טובים ואולי יזכו להשאיר חותם טוב לעונה 5B שנכון לעכשיו אחת הגרועות שראיתי.
סופ"ש מקסים!
לעד יזכר בתור הפרק שהיוצרים הרסו את דמותה של ספנסר בשבילי!
בכלל 5B כפי שציינתי היא הכתיבה הגרועה ביותר של דמותה (לדעתי) כי:
א. העלילות שלה לא רלוונטיות ועד ל5B תמיד נגעו במיסתורין/תעלומה.
ב. היא מתנהגת האופן שלא תואם את דמותה
ג. אני שונאת בוגדים! ונכון לעכשיו הסטטוס של מערכת היחסים שלה הוא בזוגיות
אבל אז הופיע לי על הDASH בטמבלר פרספקטיבה אחרת
http://spobyficstalker.tumblr.com/post/112797599188/spoby-post-5x22-my-opinion
שקצת שינתה את דעתי על ספנסר אבל אם האיחוד המדובר ב524 לא יכלול דיסקוק על הנשיקות הרנדומליות שספנסר חוותה... מצידי שיפרדו!
טוב אז אחרי שנרגענו קצת מרגשותי לספובי...
-מליסה חזרה
-קולין למי שהיה ספק הוא עוד דמות מבוגרת טיפוסית בPLL שיש לה עניין לא ברור עם קטינות! אבל כפי ששמתם לב הפעם חפרו לנו שספנסר בת 18
-אליסון לא לקחה את עסקת הטיעון, למרות שA גרם לה לשקול וזאת לאור העובדה שהיא ראתה את האנה בכלא ורצתה להגן עליה (מסקנה מתבקשת חברים
-אשלי וורוניקה חלקו סצינה נחמדה ונחמד לראות דינמיקה אצל ההורים שחבל שזמן המסך שלהם קוצר משמעותית מעונות קודמות.
-קיילב/האנה היו חביבים, וסוף סוף יש דמות עם ראש על הכתפיים שרוצה שהאנה תספר את האמת על A לטאנר.
-עזרא ואריה לא נפרדו כבר ב-517?
-עזרא/אמילי/אריה במרדף אחרי עוד משת"פ של ורג'אק או A לא ממש ברור אם מדובר באותו ישות.
עושה רושם שראינו דמות של גבר בעונה האחרונה כA אבל אני הנחתי שהיה מדובר בסירוס אולי בכל זאת A הוא גבר למרות שלי אישית יש וייב שA זאת אישה,(יש לי עדיין חשודים מהמין הגברי כן שלא יהיו ספקות
-אני מקווה שלא שכחתי התייחסות למשהו אפקטיבי שקרה בפרק, בגדול לא הייתה התקדמות משמעותית בעלילה פרט לעובדה שהעו"ד של מונה מ513 הוא משת"פ של A (אני מאמינה שציינתי שכל 'חפש את המטמון של מונה' נראה כמו הפללה).
כמו שאמרתי 3 פרקים לסוף חייבים להיות טובים ואולי יזכו להשאיר חותם טוב לעונה 5B שנכון לעכשיו אחת הגרועות שראיתי.
סופ"ש מקסים!