PLL 522

revi 17

New member
PLL 522

לעד יזכר בתור הפרק שהיוצרים הרסו את דמותה של ספנסר בשבילי!

בכלל 5B כפי שציינתי היא הכתיבה הגרועה ביותר של דמותה (לדעתי) כי:
א. העלילות שלה לא רלוונטיות ועד ל5B תמיד נגעו במיסתורין/תעלומה.
ב. היא מתנהגת האופן שלא תואם את דמותה
ג. אני שונאת בוגדים! ונכון לעכשיו הסטטוס של מערכת היחסים שלה הוא בזוגיות
אבל אז הופיע לי על הDASH בטמבלר פרספקטיבה אחרת
http://spobyficstalker.tumblr.com/post/112797599188/spoby-post-5x22-my-opinion 
שקצת שינתה את דעתי על ספנסר אבל אם האיחוד המדובר ב524 לא יכלול דיסקוק על הנשיקות הרנדומליות שספנסר חוותה... מצידי שיפרדו!

טוב אז אחרי שנרגענו קצת מרגשותי לספובי...
-מליסה חזרה
והיו 2 סצינות יפות עם ספנסר אך בשלישית ספנסר שוב הייתה OOC והתנהגה כמו ילדה מפונקת וחסרת טובה!

-קולין למי שהיה ספק הוא עוד דמות מבוגרת טיפוסית בPLL שיש לה עניין לא ברור עם קטינות! אבל כפי ששמתם לב הפעם חפרו לנו שספנסר בת 18
כדי שלא נבייש אותם כמו תמיד ברשתות החברתיות
האם היא בת 18?
-אליסון לא לקחה את עסקת הטיעון, למרות שA גרם לה לשקול וזאת לאור העובדה שהיא ראתה את האנה בכלא ורצתה להגן עליה (מסקנה מתבקשת חברים
)
-אשלי וורוניקה חלקו סצינה נחמדה ונחמד לראות דינמיקה אצל ההורים שחבל שזמן המסך שלהם קוצר משמעותית מעונות קודמות.
-קיילב/האנה היו חביבים, וסוף סוף יש דמות עם ראש על הכתפיים שרוצה שהאנה תספר את האמת על A לטאנר.
-עזרא ואריה לא נפרדו כבר ב-517?
קיצר בזבוז זמן מסך על זוג שרוב הפנדום רוצה שישאר בנפרד!
-עזרא/אמילי/אריה במרדף אחרי עוד משת"פ של ורג'אק או A לא ממש ברור אם מדובר באותו ישות.

עושה רושם שראינו דמות של גבר בעונה האחרונה כA אבל אני הנחתי שהיה מדובר בסירוס אולי בכל זאת A הוא גבר למרות שלי אישית יש וייב שA זאת אישה,(יש לי עדיין חשודים מהמין הגברי כן שלא יהיו ספקות
) אבל אישה שמתהלכת עם המסכה של אליסון (פורים שמח חב'רה) נשמע יותר טוב מגבר.

-אני מקווה שלא שכחתי התייחסות למשהו אפקטיבי שקרה בפרק, בגדול לא הייתה התקדמות משמעותית בעלילה פרט לעובדה שהעו"ד של מונה מ513 הוא משת"פ של A (אני מאמינה שציינתי שכל 'חפש את המטמון של מונה' נראה כמו הפללה).
כמו שאמרתי 3 פרקים לסוף חייבים להיות טובים ואולי יזכו להשאיר חותם טוב לעונה 5B שנכון לעכשיו אחת הגרועות שראיתי.

סופ"ש מקסים!

ArielaTV

New member
522 גוונים של שעמום

יש! עוד פרק שלא מגלים בו שום דבר משמעותי! באמת הייתי צריכה קצת הפוגה משטף המידע

אמילי שואלת את עזרא אם הוא נתקל בשם וארז'ק במחקר שלו. יופי. עכשיו אם את יכולה גם לבקש ממנו כל פיסת מידע שהוא אסף בשנתיים שהוא עקב אחריכן, כדי שאשכרה תשבו ותנסו להבין אחת ולתמיד מה קורה פה. אבל את לא חייבת.
ורוניקה ואשלי רולז.
נילן מוציא מהכספת כסף, אקדח ומעטפה לבנה. מה היה במעטפה? אולי מבחנות הדם של הבנות?
ורוניקה רצתה שספנסר תישאר בלונדון למקרה שאליסון תגיד שהיא זו שעזרה לה ברצח. כי כנראה השוטרים היו רואים שהיא לא בארץ ומחליטים לוותר לה (לגיטימי ברוזווד).
מספר הטלפון על הקבלה של הפיצה מאיית (פחות אות אחת) את השם שרה הארווי. ותודה לטאמבלר שמכניס אותי לסרטים כל פעם מחדש.

ויש גם סרטון!
[URL]http://youtu.be/b0WLlqdLt9k[/URL]

such an angel

New member
אוקיייייי

אני בניגוד מוחלט לשתיכן יקירותיי מאוד נהנתי מהפרק והופתעתי לגלות שאתן לא.
אחרי רצף פרקים כושלים אני מרגישה שהפרק האמיתי הגיע !

בכל מקרה אני אתחיל ככה,
סצנת פתיחה מצויינת, לא האמנתי ואף אחת מאיתנו לא האמינה כי אלי היא זו שרצחה את מונה.
זה פשוט ברור מידי שלא והיי! לא חסרות פאות בלונדיניות (שראו איזה בלונדה מתעללת במונה דרך מצלמה נסתרת).
ולראשונה ריחמתי לרגע על אלי שכביכול מכירחים אותה להודות על רצח שלא ביצעה,
שהיא תשב בכלא 15 שנים 10 במקרה הטוב וזה במידה והיא תסקים לעסקה שהציעו לה שזה ואמר להפליל גם את הפייבורטית המהממת שלי במשך 5 עונות ! *אהבהמוגזמתלהאנה*

מליסה מותק, תפקידך כ"האחות הגדולה, הדואגת, האכפתית והבוגרת" הסתיים ממזמן. לא משכנע ואני לא קונה את זה שעכשיו אכפת לך מספסנר כמה שהיא תגדל תרח ותצליח ועכשיו את נותנת לה עצות ובגדים. תחסכי את זה מאיתנו.
והבחור הזה , קולין חח יש בו משהו מאוד קריפי והמבטא שלו מאוד מפריע לי חח
ואין לי בעיה עם מבטא בריטי כן ? במיוחד שהמבטא הזה מגיע מקלאוס המדהים מיומני הערפד/המקוריים

מישהי מעוניינת להזכיר לי מה מליסה אמרה לספנסר בווידיאו הזה ? כי אני ממש לא מצליחה להיזכר..

לפי הפרקים האחרונים ספנסר מצטיירת כבחורה מאוד אטרקטיבית.
אנלא יודעת להגיד עד כמה זה מחמיא לדמות שלה, אין ספפק שלנ היא נראת מאוד פורחת וזוהרת
אבל זה לא כל כך מתאים לספסר הייסטינג.
אני יכולה להבין את המשיכה שיש לבחורים אליה.
היא אינטילגנטית ברמות, מצחיקה, יפה אבל בעיקר שנונה!
אנלא מעודדת את ההנהגות שלה, כי טכנית היא במערכת יחסים.
אבל עדיף שהיא תסיים את זה כי טובי לא מתנהג כמו שהוא צריך, ולא כיף לראות את ספנס שלנו עצובה

ולמי שללא ספק העונה ה5 עושה רק טוב זו גברת אמילי, שבפרקים האחרונים מראה כישורי משחק מעולים, וגם כישורי ריקוד לא רעים בכלל

אבל אהבתי מאוד את הסצנה שהיא היתה בחצר של העורך דין הזה, בדר"כ אמילי מאוד פחדנית,
ובעיקר אוהבת להפחיד ולהחליץ את עצמה, הפרק היא שיחקה אותה.
הכוכבת של הפרק

מתה שהן יביסו אותו כבר, או שנגלה כבר מי זה !
יאללה שיגיע ה

רק לי זה נראה כאילו A פשוט לא מנוצח ?
דייי כבר ה..דבר יודע הכל ! שומע הכל ! רואה הכל !
בנות מסכנות שלי איך אפשר לחיות ככה? זה בלתי אפשרי..
יאללה שיגיע כבר ה24.3

סצנת הסיום היתה מפתיעה ולא מפתיע, חצי ממני האמין שאלי תיקח את העסקה כי זו אלי
וחלק בי האמין וקיווה שזה לא יקרה, שוב כי זו אלי, ומדובר בהאנה..
אז חצי חצי.

לדעתי היה פרק מעולה, נהנתי ממנו מאוד וגם באווירה של הפרק, הציון שלי הוא 4.5/5

למעלה