Please don't deceive me when I

מותק13

New member
../images/Emo80.gifיההלה ../images/Emo70.gif

שיר השבוע של פוב? לא שמעתי ~____~ שיר השבוע לא של פוב? יש יותר מדי קליפ השבוע? נמ..נו הרבה אלבום השבוע? אין להקת השבוע? פאניק3> עצבון השבוע? מורה לפיסיקה ומורה לג"ג
ארורות הן המורות האלו
איך היה השבוע הראשון בבצפר? חרא #___# הרבה ערסים? אההא פאקצות? יותר פרחות
מסר כלשהו לעולם: אני אנקום ב'בןבןבןבןבןבןבןבןאמאשלו שזרק על ברנדי בקבוק זכוכית
מוהעאעהעעאעהאעעהאעהעאאעהאעאהעע
ותמונה!:--> ;[ עצוב

Rose131

New member
לדעתי זה דווקא שיפורD:

[לא נו סתם מה אני יודעת איך הוא נראה בכללXD אני רק יודעת איך הסולן נראה מהקליפ של איי רייט סינס.] [או שזה הסולן ויצאתי מפגרת?]

Gali4697

New member
אניאני!!111

שיר השבוע של פוב? אממ SSOCOTY שיר השבוע לא של פוב? מממ מלאמלא שירים של עבריD: קליפ השבוע? לאדעתP: אלבום השבוע? אממ יותר טוב כלום מכמעט/מלטף ומשקר/האנשים החדשים להקת השבוע? פוב:p עצבון השבוע? לאיודעתO: איך היה השבוע הראשון בבצפר? סדר..
לא ממש למדנו ויש לי בכיתה ילדים נחמדים^_^ מסר כלשהו לעולם: ישלי אחות חאאאאאאאאאאאאמודעעעעע!11111111 ותמונה!: תראו ס'חאאאאאאאאמוד סההה!11111

Charmed Gal

New member
...

שיר השבוע של פוב? A Little Less Sixteen Candles, A Little More 'Touch Me' שיר השבוע לא של פוב? Simple Plan - Perfect World ו- Kelly Clarckson - Addicted. למרות שזה בעיקר יומיים אחרונים. יש גם את This Is Halloween מנייטמר ביפור קריסמס שחרשתי עליו באוהל. קליפ השבוע? אין זמן לראות קליפים בצבא.
אלבום השבוע? Three.Days.Grace.-.One.X להקת השבוע? Three Days Grace. עצבון השבוע? עזבו אתכם. איך היה השבוע הראשון בבצפר? אני אתייחס לזה כ-איך היה השבוע האחרון בטירונות. היה פ'סדר. העיקר שזה נגמר. הרבה ערסים? פאקצות? הו, אין לכם מושג. מסר כלשהו לעולם: Somebody wake me from this nightmare. ותמונה המפ.

Rose131

New member
ראור

שיר השבוע של פוב?לאדעת
שיר השבוע לא של פוב?welcome to the black parade- MCR קליפ השבוע?לאדעת אלבום השבוע?לאדעת להקת השבוע?MCR עצבון השבוע?בצפר? איך היה השבוע הראשון בבצפר?חראXD הרבה ערסים?יש מספיק:S פאקצות?יאפ מסר כלשהו לעולם:קולה ותמונה!:איןליכוח

SaRaS GirL

New member
אני..

שיר השבוע של פוב? Sophmore Slump Or Comeback Of The Year שיר השבוע לא של פוב? All You Need Is Love- Beatels. קליפ השבוע? דאנס דאנס אלבום השבוע? לא כי אני אוהבת אותה. בכלל לא. אבל נינט טייב 'יחפה'. פשוט כי היא שיחקה אותה עם האלבום זהב. להקת השבוע? פוב. כל שבוע. עצבון השבוע? בצפר?! איך היה השבוע הראשון בבצפר? נחמד. הרבה ערסים? לא. פאקצות? קצת. מסר כלשהו לעולם: האהא בצפר. ותמונה!:

Nittle Grasper

New member
^_^~

שיר השבוע של פוב? get bussy living... שיר השבוע לא של פוב? jake coco - bleu for you [http://youtube.com/watch?v=05HB3IccJXQ ] קליפ השבוע? אין אלבום השבוע? האוסף שצרבתי
להקת השבוע? אין עצבון השבוע? הצטננתי קשות היום עד כדי זה שהשתחררתי מהבצפר #_# איך היה השבוע הראשון בבצפר? סבבה סה"כ
הרבה ערסים? אממ.. כן, אבל מעט מהרגיל :] פאקצות? בוהו, כע ;;~ מסר כלשהו לעולם: ארטיקים, שלוקים, ושאר דברים קפואים בטעמים זה טוב. וקפטן ג'ק ספארו שולט
ותמונה!:

בקצרה..../images/Emo223.gif

שיר השבוע של פוב? ממ. לא יודעת בעיקר שיקגו שאני חורשת עליו בפלא שיר השבוע לא של פוב? razorlight - golden touch קליפ השבוע?muse - starlight אלבום השבוע? כמה מהחדש של אוונסנס
טוב אז אחרי שתי שמיעות כשלא צועקים עליי להנמיך כל שנייה Like You וSEQ פשוט
להקת השבוע? אוו

למעלה