Please don't deceive me when I

every me

New member
Please don't deceive me when I

.hurt you [Nirvana-love buzz] ולפינה שאתם הכי אוהבים [שהיא גם הכי מ!ש*ת בy!לם!!!] שיר השבוע של פוב? שיר השבוע לא של פוב? קליפ השבוע? אלבום השבוע? להקת השבוע? עצבון השבוע? איך היה השבוע הראשון בבצפר? הרבה ערסים? פאקצות? מסר כלשהו לעולם: ותמונה!: האב א נייס דיי:)

m a y a 333

New member
עונהDD:

שיר השבוע של פוב? My Heart Is The Worst Kind Of Weapon שיר השבוע לא של פוב? CMWYS של אוונסנס קליפ השבוע? דאנס דאנס D: אלבום השבוע? אין להקת השבוע? פוב לייקדעע@!#@#^$ P: עצבון השבוע? ש"ב במתמטיקה..
איך היה השבוע הראשון בבצפר? נחמד..D: הרבה ערסים? מלאא.. פאקצות? קצת פחות.. מסר כלשהו לעולם: אביב גפן מ-ל-ך D: ותמונה!:

הגרו

New member
יש D: ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של פוב? דאנס דאנס כמו תמיד שיר השבוע לא של פוב? מוב אלונג - AAR סקסי באק - ג'סטין טימברלייק [אהא אני אוהבת את ג'סטין וכולכם שקט] טיים טו דאנס - פאניק! יו+יור הנד - פינק דה פרהס[?] דאט פייס - TAI קליפ השבוע? דה פרהס[?] דאט פייס - TAI יו+יור הנד - פינק אלבום השבוע? פאניק3> להקת השבוע? AAR, TAI עצבון השבוע? אמא, האחים, "חברה" איך היה השבוע הראשון בבצפר? בסדר גמור
התגעגעתי לרוב3> הרבה ערסים? כןןןןןןן |מוות| פאקצות? כןןןןןן |מוות מוות מוות| מסר כלשהו לעולם: תשמעו AAR וTAI נו באמאשלכם. הם טובים. ו-ווילי סקסי. [ווילי-פנתר-ורוד-בקט+סוס=סוס פוני ורוד שליטה!] ותמונה!: נמנמ מי אם לא ריאן? D: >>

xoxFightstarxox

New member
עונה.:p

שיר השבוע של פוב? Fall Out Boy - of all the gin joints in all the world שיר השבוע לא של פוב? rise against- Ready To Fall benny benassi - hit my heart קליפ השבוע? Placebo - Pure Morning אלבום השבוע? Placebo - Meds להקת השבוע?Placebo עצבון השבוע?כיתה מפוצצת בערסיות\פרחות. איך היה השבוע הראשון בבצפר?נחמד. |: הרבה ערסים?כל הבנים בשכבה פאקצות?כל הבנות בשכבה? מסר כלשהו לעולם:כיתה י' סאקס. ותמונה!:נימ..מישהיא העלתה את זה לא מזמן פה בפורום.זה משעשע.D:

=]

שיר השבוע של פוב? Sniches and talkers get stitches and walkers שיר השבוע לא של פוב? Panic! At the disco - Lying is the most fun a girl can have without taking her cloths off. [פוי, זכרתי
] קליפ השבוע? Pink - U+UR hand
העיקר כל העולם מאזין לזה, אני רק בוהה בזה. אלבום השבוע? פוב
וקצת מפאניק. - A fever you can't sweat out להקת השבוע? פאניק ופוב עצבון השבוע? הכספומט הדפוק לא מוציא שטרות של 20!!!
מסר כלשהו לעולם: תאכלו חסה
ותמונה!: ווי
הנה אנוכי

.

שיר השבוע של פוב? Grand T שיר השבוע לא של פוב? Knocin' On Heaven's Door - Guns 'N Roses קליפ השבוע? דני קליפורניה של רד הוט צ'ילי פפרס אלבום השבוע? Dance Dance להקת השבוע? פוב (חחח) עצבון השבוע? ביצפר איך היה השבוע הראשון בבצפר? משעמם ומעיק כרגיל.. הרבה ערסים? כן :[ פאקצות? כן
מסר כלשהו לעולם: חיה ותן לחיות (לחְיות לחַיות כמובן) ותמונה!: Come to the dark side We have cookies *With chocolate chip*

MyTearsDontFall

New member
memememem

שיר השבוע של פוב? אממ..=\ i slept...אין לי כוח להכל!!!! שיר השבוע לא של פוב?ואי..השירים של דה אקאדמי יז!!יש להם שירים כל כך טובים!!אולמוסט איר אחד הטובים!! קליפ השבוע? כל השבוע לא ראיתי את ערוצי המוזיקה למינהם..שבוע עמוסס
אלבום השבוע?אמ..The Poison-BFMV להקת השבוע?TAI עצבון השבוע?אמ.. וואי אתמול..היה לי כזה רע אתמול..מזל שהיום היה כזה טוב ששכחתי מזה
איך היה השבוע הראשון בבצפר? היה דווקא נחמד מאוד
הרבה ערסים?לא הרבה..הם קצת הולכים ונכחדים...לפחות אצלי..הרבה פריקים^^ פאקצות? אוי את זה יש בשפע..אוו עדיף לא לומר כלום
מסר כלשהו לעולם: איימ דה קינג אוף דה וורלד!!לא, סתם. ותמונה!:

הגרו

New member
לוסטפרופס, TAI, טיטאניק../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif

בואנה אני אוהבת אותך את. גם מישי ששומעת TAI [ואין הרבה כאלה שאני מכירה O_O], גם שמה תמונה של לוסטפרופטס33333> וגם מצטטת את ליאונרדו די-קפריו המוי מושי מאחד ה-סרטים.

shaya23

New member
:] עונה

שיר השבוע של פוב? סיקסטין קנדלס.. שיר השבוע לא של פוב? אהה.. של פאניק! איי רייט סיינס נו טרגדיס או משהו כזה.. קליפ השבוע? לא יודעת.. אלבום השבוע? כנ"ל להקת השבוע? כנ"ל עצבון השבוע? חברה שלי גרר.. באמת הבנתי את משמעות המשט- i dont blame you for being you but you cant blame me for hating it] איך היה השבוע הראשון בבצפר? אחלה :p הרבה ערסים? דווקא לא ממש.. פאקצות? יותר מדי. בע מסר כלשהו לעולם: סופ"ש זה כיף. ותמונה!:

DeniDen

New member
אני דומה לדורה ממגלים עם דורה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פוב? 7 minutes in heaven שיר השבוע לא של פוב? wellcome to the black parade- mcr קליפ השבוע? left before the lights came on - לא זוכרת אולי של taking back sunday? אלבום השבוע? mcr? tbp להקת השבוע? mcr :p עצבון השבוע? ישנתי ביום והייתי ערה בלילה.. זה מעצבן חח אבל ככה לא צריך לפחות לסבול את הקטע של לקום בבוקר כי כבר ערים
איך היה השבוע הראשון בבצפר? עבר מהר.. הרבה ערסים? כה
פאקצות? כה
מסר כלשהו לעולם: תציירו זה יפה :) ותמונה!: ג'רי ג'ר

B F M V

New member
-_-

שיר השבוע של פוב? Sophmore Slump Or Comeback Of The Year שיר השבוע לא של פוב?The Academy Is - Checkmarks קליפ השבוע?The Academy Is - The Phrase That Pays אלבום השבוע?Almost Here להקת השבוע?The Academy Is עצבון השבוע?המורה שלי
איך היה השבוע הראשון בבצפר?יחסית די טוב
הרבה ערסים?כן...=[ פאקצות?כןןןןן.....וגם הרבה וואנבי "פריקיות" מסר כלשהו לעולם:שוקלד זה טעים
ותמונה!:
חחח...תמונה שצילמתי בת"א

hermaioni

New member
עונה!../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פוב?~yule shootת או משהו כזה
שיר השבוע לא של פוב?blink 182- rock show קליפ השבוע?muse- starlight אלבום השבוע?אין. להקת השבוע? FOB עצבון השבוע?המורה של שנה שעברה בביו' מלדמת אותי השנה פיזי' :( איך היה השבוע הראשון בבצפר? הרבה ערסים?
=\ פאקצות?
יותר מדי... מסר כלשהו לעולם: תלכו לראות את סנייקס או א פליין, סרט שולט ותמונה!:

למעלה