playlist של הפורום

moshel

New member
playlist של הפורום

שלום לכולם אתמול כשתיקלטתי הערב אגדות ברוק בבלקוני חשבתי על הפורום שלנו ואז עלה בראשי הרעיון הבא כל אחד מחברי הפורום יוסיף רק שיר אחד ואחד בלבד ל play list שאני אתחיל כרגע החוקים הם כאלו השיר חיב להיות רק משנות ה60 וה70 אין לעבור את 1979 אין לרדת 1960 השיר חיב להיות לא מהלהקה שאתם אוהבים הכי הרבה וכול אחד מחברי הפורום יכול לצרף רק שיר אחד בלבד אז השיר שלי הוא: TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME השיר הוא בלדה נהדרת של אחד מגדולי הגיטריסטים אלווין לי שלכם ורק באהבה מושל

מושל, בשכונה הנכונה אבל טעית בבית

כבר בחרת ב - ten years after, אז למה לא ללכת על הברור מאליו: I'd Love To Change The World ואפשר כמובן את אלווין לי מסביר מחדש מהי גיטרה, בקטע מוודסטוק: I'm Going Home (שהקנה לו את המעמד הבא בכל שיחה למשך שנים: "נו, הבחור ההוא שניגן נורא מהר בוודסטוק..." :) חוץ מזה יופי של רעיון, אני ממליץ לצרף את: The Who - Baba O'Reilly

LadyG

New member
לא תמיד צריך ללכת על הברור מאליו

אני רוצה לצרף את Still I'm sad היארדבירדס.

LadyG

New member
במשחק כמו במשחק

כל אחד קובע את החוקים שלו. וממש אבל ממש לא רציתי ללכת על For your love והמובן מאליו אינו תמיד מובן מאליו. והכל ברוח טובה כמובן

hard headed woman

נו, מצאתי משהו ש - cat stevens צדק לגביו. אבל טוב לשמוע אנשים דעתניים...גם כשהם... לא חשוב:) (הרוח הטובה ממשיכה לנשוב) keep the faith

moshel

New member
הבהרה

אני רוצה להבהיר כאן משהו מאוד פשוט השירשור הזה הוא רק להוספת שירים ולא דיבורים לא הצעות למה שמת את זה ולא את ההוא מאוד פשוט כל אחד שם רק שיר אחד ולא כותב יותר שום דבר מובן? ככה גם נוכל לדעת כמה חברים יש לנו בפורום נא לא להגיב על מה שכתבתי עכשו כי לא נצא מזה כל אחד יצרף את כל השירים שלפנו ויוסיף את שלו הכוונה מי שמוסיף שיר אחרי יעתיק את השיר שלי ויוסיף את השיר שלו כך שיתקיים רצף שירים אז מהתחלה TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THE WHO -BABA O'RILY

סיקסטיז

New member
שיר מתוק-מריר

YOU SET THE SCENE של LOVE , מאוד מתאים לתקופה השבירה הזו בחיים...

LadyG

New member
ומהתחלה

TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THW WHO - BABA O'RILY LOVE - YOU SET THE SCENE YARDBIRDS - STILL I'M SAD

הנה

TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THW WHO - BABA O´RILY LOVE - YOU SET THE SCENE YARDBIRDS - STILL I´M SAD cream - spoonfull

וגם

TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THW WHO - BABA O´RILY LOVE - YOU SET THE SCENE YARDBIRDS - STILL I´M SAD cream - spoonfull Jefferson Airplane- comin' back to me

המשך...

TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THW WHO - BABA O´RILY LOVE - YOU SET THE SCENE YARDBIRDS - STILL I´M SAD cream - spoonfull Jefferson Airplane- comin' back to me led zeppelin- thank you PINK FLOYD- HIGH HOPES

nute kram

New member
המשך?

TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THW WHO - BABA O´RILY LOVE - YOU SET THE SCENE YARDBIRDS - STILL I´M SAD cream - spoonfull Jefferson Airplane - comin´ back to me led zeppelin - thank you PINK FLOYD - HIGH HOPES deep purple - highwaystar

noosh

New member
הממ

TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THW WHO - BABA O´RILY LOVE - YOU SET THE SCENE YARDBIRDS - STILL I´M SAD cream - spoonfull Jefferson Airplane - comin´ back to me led zeppelin - thank you PINK FLOYD - HIGH HOPES deep purple - highwaystar The Rolling Stones - Angie

moshel

New member
תיקון שגיאת כתיב וסדר

TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THE WHO -BABA O'RILEY LOVE - YOU SET THE SCENE YARDBIRDS - STILL I´M SAD cream - spoonfull Jefferson Airplane - comin´ back to me led zeppelin - thank you PINK FLOYD - HIGH HOPES deep purple - highwaystar The Rolling Stones - Angie

niraf

New member
הממ

TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THW WHO - BABA O´RILY LOVE - YOU SET THE SCENE YARDBIRDS - STILL I´M SAD cream - spoonfull Jefferson Airplane - comin´ back to me led zeppelin - thank you PINK FLOYD - HIGH HOPES deep purple - highwaystar The Rolling Stones - Angie the beatles - i'm only sleeping

kibutzit

New member
הממ

TEN YEARS AFTER - THINK ABOUT THE TIME THW WHO - BABA O´RILY LOVE - YOU SET THE SCENE YARDBIRDS - STILL I´M SAD cream - spoonfull Jefferson Airplane - comin´ back to me led zeppelin - thank you PINK FLOYD - HIGH HOPES deep purple - highwaystar The Rolling Stones - Angie the beatles - i'm only sleeping janis juplin- summertimes

Jam Head

New member
אוקיי.......

רשימת רוק קלאסי שלי- Eric Clapton - Tears In Heavem Led Zeppelin - Whole Lotta Love Pink Floyd - Time The Who - My Generation Beatles - Oh Darling Free - All Right Now Black Sabbath - War Pigs Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamon Deep Purple - Smoke On The Water Uria Heap - The Wizard Aerosmith - Dream On Beatles - Come Toghter

למעלה