Playlist לבוקר

Shiroi

New member
Playlist לבוקר

שלום לכולם, לפני כמה ימים התחלתי להשתמש במחשב שלי כשעון מעורר. מאז אני מנסה להרכיב פלייליסט טוב לבוקר. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את הפלייליסט. הוא לא צריך להיות רק פרוג רוק הוא יכול לכלול גם ישראלי וכל מהש עולה לכם בראש, כל עוד הוא טוב לבוקר והוא לא יגרום לי להתקף לב כל פעם שהוא יפעל =) kashmir למשל לא טוב להיות הראשון ברשימה. תודה מראש, דן

epitaph

New member
בקיצור, שירים שקטים...

אמממ... Camel - First Light Camel - Six Ate Camel - Superwister הרבה קטעים מהסנו גוס... Caravan - Winter Wine Caravan - For Richard King Crimson - I Talk to the Wind Genesis - Seven Stones Genesis - Horizons Yes - And you and I Tony Levin - Water on Eden (כמעט כל האלבום בעצם) Bozzio, Levin, Stevens - Spiral Van Morrison - Moondance (או בעצם כמעט כל דבר שלו) כמה ישראליים: כל צליל מכוון אושיק לוי - יונתן ששת - ענבלים ששת - צבעים נרה לי שזה מספיק לבינתיים...

2LIRONOS7

New member
אם אפשר להוסיף:

Grover Washington, Jr. - Winelight Brand X - Nuclear Burn Brand X - Born Ugly Guns N' Roses - November Rain קצת יותר מאוחר בפלייליסט (ובמידה ואתה רוצה להתלבש לעבודה במין שילוב בין ריקודים לפיזוזים): Kansas - Carry On Wayward Son ולקראת הצהריים אפשר תמיד לשים את Ice Age - Monolith
עכשיו כשאני שם לב, באותה מידה יכלתי לעשות זאת כרשימת ערב/בין-ערביים ולא הייתי שם לב

למעלה