אצלי זה הופיע בעמוד הכניסה, זה שבו בוחרים את הפרופיל.בכלל לא מופיע אצליאיפה זה?
לא מוצאת.אצלי זה הופיע בעמוד הכניסה, זה שבו בוחרים את הפרופיל.
באפליקציה שבטלויזיה.לא מוצאת.
את דרך המחשב או בטלוויזיה?
גם באפיליקציה בטלפון לא רואה.
אז מה זה זמין רק בטלוויזיה?באפליקציה שבטלויזיה.
יצא לי לראות פה ושם כמה פרקים אצל ההורים ב-יס. לא מבינה למה מהללים אותה. סתמית וקלישאתיתאז הדבר הראשון שהוא מציע לי זה The Bold Type
לא אמרו שזה בכל הפלטפורמות של נטפליקס?את דרך המחשב או בטלוויזיה?
גם באפיליקציה בטלפון לא רואה.
כן גם לי יצא לראות כי אמא שלי ראתה. באמת סתמית למדי.יצא לי לראות פה ושם כמה פרקים אצל ההורים ב-יס. לא מבינה למה מהללים אותה. סתמית וקלישאתית
אז אמרולא אמרו שזה בכל הפלטפורמות של נטפליקס?
אכן פרק ראשון ראיתי, נראה חביב אבל לא יותר.יצא לי לראות פה ושם כמה פרקים אצל ההורים ב-יס. לא מבינה למה מהללים אותה. סתמית וקלישאתית
אצלי זה הופיע במס הכניסה, איפה שצריך לבחור את המשתמשאני לא מוצא את הכפתור בשום מקום, לא במחשב, לא בטלפון לא בלטוויזיה. וגם לא בטלוויזיה שזה כמו לטוויזיה אבל בלי טעות הקלדה.
בטלויזיה הוא גם מופיע בתפריט השמאלי ונראה ככה:אני לא מוצא את הכפתור בשום מקום, לא במחשב, לא בטלפון לא בלטוויזיה. וגם לא בטלוויזיה שזה כמו לטוויזיה אבל בלי טעות הקלדה.
אבל תכל'ס זה נראה לי שהם דוחפים בעיקר את הסדרות החדשות והפופולריות שלהם, וגם שבתכלס אין להם הרבה תוכן שאני באמת רוצה לראות.
ואין פה גם אלגוריתם מתוחכם, הם סתם מציעים דברים שיש להם תיוג משותף עם אחת הסדרות האחרונות שראיתם/ניסיתם.
תגידי לי מה הסדרה האחרונה שלחצת עליה ואני אזרוק לך סדרה אקראית מאותה קטגוריה, זה יהיה אותו דבראוף אבל אני עדיין רוצה לשחק ולראות מה הוא יציע לי!![]()
וואו וואו וואותעזבי, חסכו לך בזבוז זמן מיותר. תקראי ספר, יותר טוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.