Play Something של נטפליקס

Lhuna3

Well-known member
החלטתי לעשות מזה שרשור.

אם בא לכם ואתם מנסים את הפיצ'ר - מוזמנים לכתוב מה הוא הציע לכם ועל סמך מה, האם זו היתה החלטה נכונה של האלגוריתם, והאם זה בסוף קלע לטעמכם (אפשר לעדכן אחרי שתחליטו).

Lhuna3

Well-known member
אז הדבר הראשון שהוא מציע לי זה The Bold Type
והסיבה שהוא כותב:
זוהי קומדיה שדומה ל-Why Are You Like This

רק שאת Why Are You Like This אני ניסיתי אתמול ופרשתי ממנה אחרי 5 דקות בערך. אז אני לא חושבת שזו בהכרח המלצה הגיונית.
אבל כמובן זה לא אומר שאני לא אוהב. אני אתן לזה צ'אנס (אבל קטן).

Aranel Nenharma

Well-known member
אני ניסיתי וזה הציע לי את חברים, המפץ הגדול, ברוקלין 99, המקום הטוב
ואז פרשתי כי זה דברים שראיתי כבר והם אותו סגנון.
וזה גם לא חכמה, זה הכל היה בקטגוריה פופולרי בנטפליקס

מילי08

Well-known member
אז הדבר הראשון שהוא מציע לי זה The Bold Type
יצא לי לראות פה ושם כמה פרקים אצל ההורים ב-יס. לא מבינה למה מהללים אותה. סתמית וקלישאתית
את דרך המחשב או בטלוויזיה?
גם באפיליקציה בטלפון לא רואה.
לא אמרו שזה בכל הפלטפורמות של נטפליקס?

אוסווין

Active member
אני לא מוצא את הכפתור בשום מקום, לא במחשב, לא בטלפון לא בלטוויזיה. וגם לא בטלוויזיה שזה כמו לטוויזיה אבל בלי טעות הקלדה.

Lhuna3

Well-known member
הדברים הבאים שהוא הציע לי:
ג'יני וג'ורג'יה ("כי זו סדרה רומנטית כמו FEEL GOOD", שכנראה גם ניסיתי לרגע). ראיתי איזה חצי פרק והספיק לי.
ONE ("כי זו סדרת דרמה כמו הנחש", שראיתי פרק 1 שלה ושנאתי)
סופרגירל ("כי זו סדרת מד"ב כמו הפלאש")
הכתר ("כי זו סדרה שהביקורות מהללות critically acclaimed כמו גמביט המלכה")
שטיסל (שכבר ראיתי אבל ביס, אז הם לא יכולים לדעת, "כי זו סדרת דרמה כמו הנחש")
LOVE (שכבר ראיתי פרק 1 שלה מתישהו, "כי זו קומדיה כמו GENTIFIED" שכנראה גם ניסיתי לשניה מתישהו)

נראה לי שבזאת מיציתי את הפיצ'ר.
זה לא שאין הגיון להציע לי דברים דומים לדברים שניסיתי, גם אם פרשתי מהם, כי עצם זה שניסיתי אותם אומר שאני כן אולי מעוניינת בדברים בסגנון שלהם.
אבל תכל'ס זה נראה לי שהם דוחפים בעיקר את הסדרות החדשות והפופולריות שלהם, וגם שבתכלס אין להם הרבה תוכן שאני באמת רוצה לראות.
ואין פה גם אלגוריתם מתוחכם, הם סתם מציעים דברים שיש להם תיוג משותף עם אחת הסדרות האחרונות שראיתם/ניסיתם.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אני לא מוצא את הכפתור בשום מקום, לא במחשב, לא בטלפון לא בלטוויזיה. וגם לא בטלוויזיה שזה כמו לטוויזיה אבל בלי טעות הקלדה.
בטלויזיה הוא גם מופיע בתפריט השמאלי ונראה ככה:

didalf

Well-known member
אבל תכל'ס זה נראה לי שהם דוחפים בעיקר את הסדרות החדשות והפופולריות שלהם, וגם שבתכלס אין להם הרבה תוכן שאני באמת רוצה לראות.
ואין פה גם אלגוריתם מתוחכם, הם סתם מציעים דברים שיש להם תיוג משותף עם אחת הסדרות האחרונות שראיתם/ניסיתם.

אוף אבל אני עדיין רוצה לשחק ולראות מה הוא יציע לי!:-D

Lhuna3

Well-known member
אוף אבל אני עדיין רוצה לשחק ולראות מה הוא יציע לי!:-D
תגידי לי מה הסדרה האחרונה שלחצת עליה ואני אזרוק לך סדרה אקראית מאותה קטגוריה, זה יהיה אותו דבר :-D
תעזבי, חסכו לך בזבוז זמן מיותר. תקראי ספר, יותר טוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא מפתיע שזה לא באמת משהו מיוחד.
תחילה זה הציע לי את shadow and bone שזה ברור שזה מתאים לי.
אז הציע לי אחת אחרי השניה המון סדרות שאני ראיתי וחלק הפסקתי באמצע: המקום הטוב, חלל עמוק 9, ברוקלין תשע תשע, סופרגירל
ואז הוא הציע לי את המעגל. שהסיבה היא "נראה לנו שתאהב את תוכנית הריאליטי הזאת" בלי אפילו ניסיון לתרץ את זה איכשהו על משהו שאני ראיתי בעבר כי אני לא רואה תוכניות ריאליטי.

תעזבי, חסכו לך בזבוז זמן מיותר. תקראי ספר, יותר טוב
וואו וואו וואו
אל תגזימי עם התעמולה הספרותית שלך. כאן זה פורום טלוויזיה ויש לנו סטנדרטים טלוויזיוניים.
(למרות שאני באמת רוצה שעדי|חזיר| תקרא ספר שהמלצתי לה עליו)

למעלה