היי מה קרה?
א אנחנו לא צעצועים New member 10/8/07 #85 משהו הכי נורא בעולם הייתי אמורה לנסוע לניצנים ביום ראשון אאאבל נועה הייתה אמורה לבוא איתי והיא לא יכולה בסוף ועכשיו אין לי עם מי ללכת זה היה ככ חשוב לי כי זאת ההופעה האחרונה של שייגעצ שאני אוכל ללכת אליה החופש כי לשאר אני לא יכולה וגם הייתי אמורה לפגוש שם מישהו תקוותי היחידה היא תמר שלא מסכימה לבוא איתי אבל אני אמשיך לשכנע
משהו הכי נורא בעולם הייתי אמורה לנסוע לניצנים ביום ראשון אאאבל נועה הייתה אמורה לבוא איתי והיא לא יכולה בסוף ועכשיו אין לי עם מי ללכת זה היה ככ חשוב לי כי זאת ההופעה האחרונה של שייגעצ שאני אוכל ללכת אליה החופש כי לשאר אני לא יכולה וגם הייתי אמורה לפגוש שם מישהו תקוותי היחידה היא תמר שלא מסכימה לבוא איתי אבל אני אמשיך לשכנע
S Simple Dani New member 10/8/07 #87 ../images/Emo181.gifאויי ;; גם אני כל כך רציתי ללכת! ולא יצא בסוף כי לא היה לי עם מי ): ומי שהציע לי ללכת איתו ממש לא התאים לי >< ונגמרו כרטיסים ליום שרציתי :S
../images/Emo181.gifאויי ;; גם אני כל כך רציתי ללכת! ולא יצא בסוף כי לא היה לי עם מי ): ומי שהציע לי ללכת איתו ממש לא התאים לי >< ונגמרו כרטיסים ליום שרציתי :S
S Simple Dani New member 10/8/07 #88 ../images/Emo181.gifאווח זה לא שלח הכל :S נשארו כרטיסים ליום ראשון?
I I L O V E MCR New member 10/8/07 #90 הא הא!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif :] ../images/Emo129.gif:]
הא הא!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif :] ../images/Emo129.gif:]
I I Dont Give A Dam New member 10/8/07 #92 ../images/Emo42.gifEarthquake by The Used../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif