Play Book הברכה והשלום, האם ניתן להוריד בארץ ספרי חינם מ Play Book?
Y YairHadari New member 8/11/13 #1 Play Book הברכה והשלום, האם ניתן להוריד בארץ ספרי חינם מ Play Book?
B binon New member 8/11/13 #2 אין בעיה להוריד ספרי חינם אני הורדתי ספר לנקסוס 7 שלי המבחר לא גדול והכל באנגלית
Y YairHadari New member 9/11/13 #3 הורדת ספרים בישראל הורדת את הספרים בישראל? ניסיתי שוב ואני ממשיך לקבל את ההודעה שהשירות לא זמין בארץ.
הורדת ספרים בישראל הורדת את הספרים בישראל? ניסיתי שוב ואני ממשיך לקבל את ההודעה שהשירות לא זמין בארץ.
B binon New member 9/11/13 #4 אם הורדתי זה היה בראץ עכשיו אני כבר לא בטוח בכלל. יש לי שלושה ספרים בספריה אוסף סיפורים לילדים שאני דיי בטוח שהגיע יחד עם האפליקציה גאווה ודיעה קדומה פרנקנשטיין נראה לי שאת השניים האחרונים ניסיתי להוריד לפני כמה חודשים בתור ניסיון אבל אני כבר לא זוכר איך עשיתי את זה
אם הורדתי זה היה בראץ עכשיו אני כבר לא בטוח בכלל. יש לי שלושה ספרים בספריה אוסף סיפורים לילדים שאני דיי בטוח שהגיע יחד עם האפליקציה גאווה ודיעה קדומה פרנקנשטיין נראה לי שאת השניים האחרונים ניסיתי להוריד לפני כמה חודשים בתור ניסיון אבל אני כבר לא זוכר איך עשיתי את זה