Platinum!

tatababa

New member
Platinum!

אחרי כשלושה שבועות מגיע "שפת גוף" למעמד פלטינה בבריטניה! מה שמשאיר רק חצץ ואבק לאלבום הראשון של קיילי משנת עם פארלופון - Light Years. ברכות ואיחולים! למישהו יש מושג לגבי ההצלחה של האלבום פה בארץ??

nerod 72

New member
לא נראה לי...

שזה נכון כל כך.. כדי להגיע לאלבום פלטינה בבריטניה צריך למכור 300,000 עותקים וקיילי רק השבוע עברה משהו כמו 110,000 עותקים! בכל אופן, מאיפה הבאת את הנתון הזה? תוכל לתת לינק? אולי אני טועה (והלוואי) בישראל BL הולך יחסית בסדר נראה לי.. באתר מוזיקה נטו הוא נכנס היישר למקום ה-9 במצעד המכירות שם...

tatababa

New member
אני לא אמרתי שהוא *מכר* מספיק

עותקים בחנויות כדי להגיע לפלטינה, אלא מספיק חנויות ביקשו עותקים מחברת התקליטים כדי שהאלבום יוכתר כפלטינה. הנתון שהבאת לגבי 110 אלף עותקים הוא דיי נכון, ואני בטוח שעד לפני הסינגל הבא האלבום יגיע ל 150 אלף עותקים בבריטניה. ולגבי האתר : www.bpi.co.uk דרך אגב - האלבום נמצא ברב מדינות אירופה בטופ20 שזה הישג מדהים לקיילי (אפילו פיבר התקשה להשיג את זה), ובמקומות שבהם קיילי נחשבה לבובת-פופ היא נחשבת כיום עם סלואו לאחת הזמרות העקריות בעולם (במדינות כמו בלגיה, הולנד, דנמרק, נורבגיה, שבדיה וכו). אולי האלבום הוא לא הצלחה מזהירה בבריטניה, אבל בשאר חלקי אירופה הוא מתקבל בברכה לצד קיילי שסופסוף זוכה לאמינות כאמנית אחרי 16 שנות קריירה! *מריע*

למעלה