Planet Allert

Tal_Ya_Tal

New member
Planet Allert

מדיטציה לשלום המזרח התיכון מדיטציה מתמשכת, המתחילה היום (1.4.2001), למען שלום במזרח התיכון למען תמיכה רוחנית, לאור המצב,מתקיימת היום,בכל העולם. כל מי שרואה עצמו כמי ששלום העולם ושלמות אוכלוסייתו חשובים בעיניו מוזמן לשבת אתנו ( איש איש בביתו) בשעה 16:00 על פי שעון גריניץ` משמע 18:00 אצלנו. זמן מומלץ למדיטציה:30 דק` המיקוד כמובן על אהבה מוחלטת, אחדות ושלום, כאשר תשומת הלב מופנית לאזורנו. נשמח לכל מי שיצרף את כוחות הנפש שלו לשורותינו. L&L TALYA

תודה לך טליה טל

טליה היי!!! אני מודה לך שבאת לבקר בפורום. הייתי בטוחה שפגעתי בך בדרך זו או אחרת לאור העובדה שכל פעם שניסיתי להכנס לפורום שלך העפת אותי. אפילו את בקשת הסליחה שלי מחקת. אני שמחה שהארת את פנינו וגם אני מחזקת את כל מי שמרגיש שהוא יכול להתחבר ולשלוח אור ואהבה אל כל העולם ואל כל אדם ואדם. אוסיף ואומר שבתוך התהליך המדיטטיבי ניתן להתמקד גם באנשים ספציפיים שזקוקים להרבה אור ואהבה ולשלוח להם את אור הקודש של בורא עולם המלאה באור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. הרבה אור ואחווה אהבה ללא גבול וללא תנאי. מיכל

Tal_Ya_Tal

New member
היי מיכל , B-)

קודם כל, תודה על קבלת הפנים המאירה:))) אבל מאד לא מובן לי מה שאמרת לגבי המחשבה שפגעת בי.לא זכור לי דבר כזה?! (האם נכנסת בשמך הנוכחי, או בכינוי אחר?) וחוצמיזה, הדרך הרוחנית שאני עושה, לא מאפשרת לי פריווילגיה כזאת. (כלומר להיפגע ממישהו) כי אם אני נפגעת, זה באחריותי.לא באחריותו של מישהו אחר.ולראיה, אני פשוט לא זוכרת. אם הייתי נפגעת, הייתי זוכרת. בקשר לבקשת הסליחה שלך, שוב, אולי אני מעט סנילית, אך אני לא זוכרת שהייתה לך סיבה להתנצל ולמרות שלימדו אותי בעבר איך למחוק הודעות מהפורום (זה היה בעבר הרחוק), תאמיני לי, איני זוכרת איך עושים זאת!! כי אינני משתמשת בכך כלל. אז אם חשת כאילו אני `מעיפה אותך` איתך הסליחה. זאת בודאי לא הייתה הכוונה. אולם אני מודה, שלעתים, נחה עלי `רוח המרדנות הדליית` אני קוראת לזאת. ואני מגיבה בסרקסטיות. או קוראת תיגר על מישהו שבדרך כלל תפישותיו ורעיונותיו מוגדרים ב`שחור לבן`. אבל זה די נדיר. אז אם חשת פגועה, אני מתנצלת שוב. אני מאמינה מאד באחדות מוחלטת ועל כן,אני משתדלת לתרום לאיחוד כוחות ולא לפירוד. לכן, כל מה שכתבתי בהודעה על המדיטציה, תקף. השלום מתחיל מבית, אני מאמינה. פנימה, בתוך עצמינו. L&L ( (Light& Love) TALYA

ברוך שובך :cool:

טליה היקרה היי! אני שמחה שלא נשארו משקעים בנינו, ואם את שכחת את המקרה אז אשרינו. בכל אופן אני מקווה שכל מי שהתחבר למדיטצית האור והאהבה שבקשת אתמול אכן טרם משהוא מכח מחשבתו החיובית למען אחוד עמנו התחזקותנו והתחזקות כל העולם כולו, הרי לזה אנחנו כל כך שואפים. לאחדות ולשלמות. כל אדם רוצה להגיע לשלום הבית שלו. הווה אומר: השקט השלום והשלווה הפנימיים. זהוא ביתו זה מבצרו וזה האני האמיתי שלו. אז אני מציעה שכולנו נתחיל בראש ובראשונה לנסות לבנות את ביתנו הפנימי כדי שנוכל לחזק את הבית החיצוני שלנו. בהצלחה לכולם. הרבה אור ואהבה אין סופיים ללא גבול וללא תנאי. מיכל

למעלה