Place Your Bet Place Your Bet

Maladict

New member
Place Your Bet Place Your Bet

הימורים על מנה/ל פורום חדש/ה. רק היום רק היום אפשר להרוויח מהימור בטוח כל אחד (לא) זוכה! והאפשרויות הן 1. רחל 2.דביר 3. נטע 4.רוני 5. קרני 6. מישהו/י מחוץ לפורום. אני מהמר על נטע, הגיע הזמן שהכוהנת הגדולה של הפורום תשתדרג ותהיה השליטה ותשלוט ביד ברזל ובזרוע מפלוטוניום.

מ א ג ר ט

New member
6?

כבר היו לנו מנהלים מחוץ לפורום. לתקופות קצרות, אבל זה כבר קרה. מצד שני לתקופה ארוכה (כמה צבא נשים עושות בימינו?) אולי זה כן יהיה מישהו מהפורום. מי פה מנהל פורום אחר?

lordsot

New member
יאלה רוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ראיתי מה הוא עשה במועצת תלמידים... למה שרק אני אסבול???

פנחסון

New member
אני אחלק את תשובתי

באם לא מדובר במישהו חיצוני, הרי שלטעמי המועמד הראוי והמתאים הינו בעצם מועמדת - נטע.

ויימס

New member
אנשים, אסור לכם לעשות דבר כזה!

ואגב, אני חושבת שרוני קטן מדי.

Maladict

New member
ויימס לשלטון!!!!!!!!!!

נטע השליטה האבסולוטית של הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!

פנחסון

New member
קטן ומעצבן מדי ../images/Emo13.gif

אבל אני אוהב אותו בכל זאת

Maladict

New member
אני אבי "לשים אנשים בפיתה"

No Body Puts Me In The Pittah!!!! I Shall Strike Upon Unworthy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אשים אותך בפיתה בלי מזגן בלי שוקולד מריר מתחת לחצאית של סקוטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maladict

New member
רוני אתה מנסה להכניס בכוח ביטוי

חדש? שלא יחפשו אותך מתחת לחצאית של סקוטי, חסר מזגן, עם שוקולד מריר ולדחוף אותך עמוק לתוך הפיתה במקום שהשמש לא זורחת*! * היי?! זה לא מקום בלאנקר?

בסופו של דבר

למרות ההתנפלות הניבזית והנלוזה עליי
(קטן מדי בשביל לנהל פורום? אני כבר מנהל במשך שנה את אחד מהאתרים הגדולים ביותר בקהילה למד"ב ופנטזיה בארץ... זה שאגב יש בו מדור שמוקדש רק לפילקים שלכם) אני אהמר על נטע. Go get them, Vimes!

למעלה