PLA - מבקשת הסבר...

tamarhp

New member
PLA - מבקשת הסבר...

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה PLA, יש לי בוחן בקורס מבנה מחשב וזה אחד מהדברים שצריך ללמוד ולא ממש הבנתי את זה.. (מצגת ההרצאה בה זה מופיע: www.cs.biu.ac.il/~kapaho/Courses/ComputerStructure/Lectures/cs1.ppt , הPLA מופיע בשקופית האחרונה)

generala

New member
רשום

כי זה מעגל עם 3 כניסות ו-3 יציאות ורשומות לך הפונקציות שלהן מה הבעיה פה ? http://en.wikipedia.org/wiki/Programmable_Logic_Array תקראי, זה מסכם את זה תמציתית ויפה

generala

New member
התכוונתי

2 יציאות (השעה משפיעה עלי...) f1 , f2. והוא משמש בד"כ ל... תקראי בלינק.

tamarhp

New member
כי לא הבנתי בכלל איך מסתכלים על זה!

היי, אני רק בתחילת הקורס, לא מומחית... ובהרצאה אנחנו לא מבינים הרבה מהמרצה הזה...

tamarhp

New member
איפה יש פה מעגל?

איפה יש 3 כניסות? ABC? ומהן 2 היציאות? אתה מדבר אלי בשפה אחרת....

generala

New member
תראי...

תסתכלי בשרטוט (אני זוכר שהיה אחד כזה לא ?!) בויקיפדיה ששמתי בלינק.. ותראי שיש שם שערים לוגיים המרכיבים פונק' (את זה למדת לא ?) והפונק' שהם יוצרים היא הפונקציה של אותו PLA. הכניסות הם a,b,c היציאות הן f1,f2.

tamarhp

New member
אבל בPLA מצויירות 3 יציאות, לא?

ואני לא יודעת על איזה תרשים אתה מדבר בויקיפדיה. ראיתי תרשים אחד בכלל של אוטומטים. אני לא מבינה איך קוראים את התרשים עם השורות שבמצגת. למשל, בקו השמאלי ביותר יש נקודה בA', B', C. זה אומר (A' AND B' AND C)? אבל זה לא מופיע בשורה האחרונה של F1 וF2! או למשל במעגל המצוייר בשקופית לפני האחרונה יש A'B' אבל לא ראיתי דבר כזה בPLA! אז נראה לי שאני פשוט לא מבינה איך קוראים את זה או שמשהו חסר לי...

למעלה