PL אתם יודעים מה לעשות..
D DirtySpirit New member 18/2/07 #3 THE HUSH SOUND - A Dark Congregat *Congregation אוה, שיר מצויין. ממליץ בכלל על כל Like Vines- האלבום השני שלהם, אמנם "קצת" לא מוכר בארץ ובכלל, אבל הם פשוט מצויינים
THE HUSH SOUND - A Dark Congregat *Congregation אוה, שיר מצויין. ממליץ בכלל על כל Like Vines- האלבום השני שלהם, אמנם "קצת" לא מוכר בארץ ובכלל, אבל הם פשוט מצויינים
S sapirosh92 New member 18/2/07 #4 אאממממ... what goes around-ג'סטין טימברלייק החדש של ביונסה לטיום-אוונסנס מיי לוב-ג'סטין טימבלייק נאו באדי נואו-פינק
אאממממ... what goes around-ג'סטין טימברלייק החדש של ביונסה לטיום-אוונסנס מיי לוב-ג'סטין טימבלייק נאו באדי נואו-פינק
פ פסיפלוחה לשעבר New member 19/2/07 #17 אביב גפן../images/Emo99.gif ולא ....את לא היחידה גמאני אובת מוזיקה בעברית
נ נקודה קטנה New member 18/2/07 #7 פורטיס - שקיעתה של הזריחה אחד השירים החזקים שלו. Oasis - Songbird Oasis - You've got the heart of a star Queen - Speard your wings כריסטינה אגילרה - Beautiful שי גבסו - במקומי שי גבסו - תגידי לי את מי שר במקור [לא בגרסה של Soft cell, לא של דפש מוד] את Tanited love?
פורטיס - שקיעתה של הזריחה אחד השירים החזקים שלו. Oasis - Songbird Oasis - You've got the heart of a star Queen - Speard your wings כריסטינה אגילרה - Beautiful שי גבסו - במקומי שי גבסו - תגידי לי את מי שר במקור [לא בגרסה של Soft cell, לא של דפש מוד] את Tanited love?
נ נקודה קטנה New member 18/2/07 #8 ועוד שאלה המתופף של אואזיס הוא הבן של רינגו סטאר? כי אם כן, הכישרון בהחלט עובר במשפחה מתופף כל כך אלוף, אני כבר זוכרת מקצבים שלו בעל פה
ועוד שאלה המתופף של אואזיס הוא הבן של רינגו סטאר? כי אם כן, הכישרון בהחלט עובר במשפחה מתופף כל כך אלוף, אני כבר זוכרת מקצבים שלו בעל פה
נ נקודה קטנה New member 19/2/07 #12 וואי תכל'ס מי בעצם יש: מאיר אהוד אביתר אורנה אורי יוסי גברי יובל ובטח יש עוד.. חמולה ענקית
N netapet2 New member 19/2/07 #15 השיר שלנו- אביב גפן (והערה) אני מצטערת שלא שמתי בינתיים את מה היה לנו השבוע, יש לי לחץ אדיר בלימודים כואב לי הראש, אני מרגישה מדוכדכת ועוד >< אז סורי...
השיר שלנו- אביב גפן (והערה) אני מצטערת שלא שמתי בינתיים את מה היה לנו השבוע, יש לי לחץ אדיר בלימודים כואב לי הראש, אני מרגישה מדוכדכת ועוד >< אז סורי...