pirge
!!!!!

pirge

New member
אולי עוגת גבינה קרה בקרם גבינה

עוגה קרה בשכבות של שוקולד וקרם גבינה מקור:פירגה חבילה בישקוטים כפולה לשים במיקסר: 500 גרם גבינה לבנה 9 אחוז שקית אינסטנט פודינג וניל (האבקה) מיכל שמנת מתוקה שקית מקצפת לקרם (יש בסופר ליד האינסטנט פודינג ) חצי כוס חלב חצי כוס סוכר להקציף הכל ביחד במיקסר עד לקבלת קרם. במידה והקרם קשה, יש להוסיף חלב כל פעם כף אחת. הקרם צריך להיות יציב ולא נוזלי. קרם שוקולד: 2\1 מיכל שמנת מתוקה 100גרם שוקולד מריר בקוביות לחמם את השמנת עד לסף רתיחה ולסגור להבה. להוסיף אליה קוביות שוקולד ולערבב לקרם. לחלק את כמות הקרם ל-2. לשטח בתבנית פיירקס שכבה אחת, של חצי מכמות הבישקוטים – יבשים.....לא להרטיב. לצקת עליהם חצי מכמות קרם השוקולד. מעל השוקולד לצקת חצי מכמות קרם הגבינה. להניח כפות כפות במרווחים וליישר בעזרת מרית. אפשר לקרר קודם את הקרם במקרר ואז יהיה קל יותר למרוח מעליו את הגבינה. לסדר מעל הגבינה את יתר הבישקוטים או הבסקויטים. לצקת מעל את יתר השוקולד. ומעל השוקולד את יתר הגבינה. לצפות במיקס של קוקוס ואגוזים שונים וכמה קוביות שוקולד שנקצצו במג'ימיקס. תהנו

ליטל פ

New member
אפשר להצטרף לתודות?../images/Emo124.gif פירגה..

עוגת המוס חלבה-ריבת חלב -אגוזים <וסליחה אם אנילא מדייקת בשם> הייתה פשוט מ ד ה י מ ה!!!!!!!!!!!!!!!!! הכנתי אותה לליל הסדר ולא נותר ממנה פירור! והיינו כולה 4 אנשים.... אבל עכשיו יש לי בעיה קטנה... בעלי מבקש אותה כל סופשבוע
ולכל בנות הפורום-חובה לנסות!!

ishaym

New member
עוגה מצויינת מלאה טעמים נפלאים

באמת מדהימה. מסרי תודה לבעל. בכיף,תהנו

pirge

New member
ליטל,כתבתי לך מהבן שלי.עכשיו אני

בבית ומודה לך בשנית. העוגה נקראת: עוגת מוס אגוזי לוז ריבת חלב וחלבה תבנית עגולה קפיץ מס' יוצאת עוגה גבוהה עד למעלה.26 מקור: פירגה בסיס: 230 גרם בסקויטים או עוגיות מפוררות כף גדושה חלבה 50 גרם חמאה רכה לערבב ולהדק היטב בתבנית קרם מוס לשכבה הראשונה: 2 שמנת מתוקה מיכל ממרח אגוזי לוז עם קקאו 3 כפות אינסטנט פודינג וניל פצפוצים כף או שתיים ליקר לטעם להקציף לקרם ולשטח על הבסיס. להניח מעל לשכבה הראשונה שכבה של בסקויטים "פתי-בר" מורטבים במים מהול ביין להכין שכבת מוס שניה: 1 מיכל שמנת מתוקה 2 כפות ממרח ריבת חלב כף חלבה יתר הפודינג להקציף לקרם ולשטח על הבסקוויטים-ליישר לקשט כיד הדמיון תהנו עוגה מומלצת וקלת הכנה מאד.

למעלה