pirga - urgent!!! your kushit cake

ETK18

New member
pirga - urgent!!! your kushit cake

is in the oven. now i see two recepies one with soda lishtiya and the other without !!and i did not put soda. i need the cake to my niece birthday tonight is it critical? what will happen to cake? sorry i cant type hebrew - i dont know what happened. thanks etty

ETK18

New member
?????

רק בפורום אין לי עברית אני עם המקלדת הוירטואלית איך יוצאים מזה אתי תודה

ETK18

New member
pirga

אז פירגה העוגה הכושית בתנור ואחרי שהכנסתי לתנור ראיתי שיש מתכון אחד עם סודה לשתיה והשני בלי סודה העוגה ליומלד של אחיניתי בערב ולא שמת סודה מה יצא ואיך? יש מה לעושות? תודה אתי

ETK18

New member
THNKS

העוגה יצאה ניסיתי להפוך אותה ויהתחתית לא השתחרה אז החזרתי ועכשיו אקשט תודה אילנית נרגעתי כי אין זמן לאות עוד עוגה וקשה להקליד עם הוירטואלית עד שתפתר בעיית המקלדת

effyba

New member
עוגה כושית של פירגה

מתכון: עוגה כושית של פירגה רכיבים: כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה 2 כוסות סוכר(שמתי סוכר חום) 2 ביצים כוס שמן ציפוי: שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר אופן הכנה: לבשל את השמנת והשוקולד עד להמסת השוקולד. לצקת את הציפוי החם על העוגה החמה. אופן ההכנה: מערבבים את השמן והביצים בקערה. בקערה אחרת מערבבים חומרים יבשים. לאחד את שתי התערובות ולהוסיף 2 כוסות מיים רותחים,ולערבב היטב היטב. לחמם תנור ל-175 מעלות ולשמן תבנית 26 לאפות 45 דקות,או עד שקיסם יוצא יבש. : מקור המתכון: PIRGE הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

effyba

New member
למה??יש בפורום מקלדת וירטואלית,כנסי

להוספת תגובה, שם יש מתחת לשורת הנושא שורה תכלת ובה בין היתר המילה "עברית", זו פותחת מקלדת וירטואלית.

ETK18

New member
חזרנו מהיומולדת והעוגה יצאה נהדרת

וגם המקלדת הסתדרה מעצמה אחרי כיבוי והדלקה של המחשב. סוף טוב הכל טוב...... אז עכשיו אני יודעת שאפשר עם סודה לשתיה ואפשר בלי..... אפיתי עוגה בתבנית של דובי וכשניסיתי להוציא את העוגה בעודה חמה היא התפרקה, אז החזרתי לתבנית וקישטתי את הדובי. העיקר שיש לאחייניתי תמונות עם העוגה היפה ושמי שאכל נהנה ממנה. כשאקבל תמונה של העוגה, אכניס לפורום. לילה טוב אתי

סוף טוב הכל טוב

שמחה שנהניתם ביום ההולדת ושה

למעלה