Pirate Cat Adventure

3 שרונית

New member
בבית השני, תדליקו את הטלויזה

2 מתגים מאחורי הקיר משמאל, תצפו בסרטים, אז תפתח דלת , חחח הבריון מפחד מהתולעת!! הקטן יותר הפלתי עם החרב , מסתבר שיש לו פיאה.... את הכספת תפתחו לפי הקוד שבנייר (7 סיבובים ומפתח) את הפסל תחברו למה שיש בכספת, וגם לקיר ואז תפתח דלת משם חזרה לספינה ולאי החדש. אל תשכחו את הבשר מהשולחן......... אני באי... עידכונים בהמשך :))

3 שרונית

New member
החכה- כנס למקדש ושמאלה

בין העצים, 3 במבוקים עם המשור, באח דמהם יש חכה

3 שרונית

New member
בבית הירוק, איפה ששמנו את האקווריום

יש מעלית..למעלה עם העפיפון עוברים לבית השני

3 שרונית

New member
איפה מקס??

יש תמנון בים איפה שהספינה ויש קיר וחוף ..אותו דגים עם התולעת אח"כ עם התמנון חוזרים למקדש ודגים סרטן מהבאר ... עם הסרטן לאגם שם יש דג חשמל -שים כפפות

3 שרונית

New member
תיראי את הסרטים

ואח"כ תפתח הדלת ויצאו שני אנשים, אחד קטן, אחד גדול, תפחידי את הגדול עם החכה, ותיקחי לו את הברזל את הקטן תפילי עם החרב שלך, וקחי לו את הפיאה כנסי לחדר קחי את הבשר, ימינה, יש כספת תפתחי אותה- 7 הקלקות ומפתח ,יש שם משהו, ימינה, יש פסח, קליק על המתג לידו , קליק עליו מימין, יש ריבוע קטן, קליק על המתג, תחברי מה שלקחת מהכספת לשני המתגים, שימי את הפיאה על הפסל ויש פתח

ilanama1

New member
למה צריך תולעת כשטסים לפגודה מה עושים

איתה הדלקתי את הטלויזיה ולא מצאתי עוד מה לעשות שם

3 שרונית

New member
מקס, תעקוב אחרי

המשור- במסך הראשון ליד האוניה- שמאלה שם יש משור תסתכל טוב , זה לא נראה כמו משור זה מין רבוע עם ידית התמנון, במסך הראשון, יש קיר, חוף ואוניה, תקליק במים עם החכה כשמחובר לה תולעת שלקחת מהבחורה בפארק,

מקס6

New member
שרונית תמנון יש לי תודה אבל משור האם זה

המסך שאת מתכוונת?

3 שרונית

New member
מקס יש לך משור, השני מלמעלה

תנסה להשתמש בגרזן לבמבוקים ...נראה לי שהתבלבלתי והטעתי אותך , מצטערת.

למעלה