Pirate Cat Adventure בריחה חדש
3 3 שרונית New member 23/5/08 #3 נראהמעולה, בינתיים יש לי גפרורים, גרזן חרב צנצנת ,טבסקו, עט -כתבתי פתק, ספר, כרטיסים שגנבתי מהאישה בפארק -אבל צריך קוד בשביל הכספומט ויש לי גם אקווריום ריק.........
נראהמעולה, בינתיים יש לי גפרורים, גרזן חרב צנצנת ,טבסקו, עט -כתבתי פתק, ספר, כרטיסים שגנבתי מהאישה בפארק -אבל צריך קוד בשביל הכספומט ויש לי גם אקווריום ריק.........
3 3 שרונית New member 23/5/08 #5 לא צריך לפתוח , תני לו את הכרטיס של הבחורה , הוא יקום ואז תשפכי את הטבסקו........
3 3 שרונית New member 23/5/08 #7 חח אני בדיוק שם.. י שעץ מימין למקדש, בכניסה, שים את הסולם, תזהר יש מיפור ששורפת , אל תטפס, זרוק את הזיקוקים על העץ, ואז הציפור תברי ואז תטפב למעלה יששם ביצה מזהב ........
חח אני בדיוק שם.. י שעץ מימין למקדש, בכניסה, שים את הסולם, תזהר יש מיפור ששורפת , אל תטפס, זרוק את הזיקוקים על העץ, ואז הציפור תברי ואז תטפב למעלה יששם ביצה מזהב ........
I ilanama1 New member 23/5/08 #17 מקס לאחר שאתה רושם את הקוד תקליק שוב על השורה השלישית ובמקום הקוד רשום 1 וקבל כסף
3 3 שרונית New member 23/5/08 #19 אחרי ה1224 יש עוד מסך, תבחר באפשרות ה-3 אח"כ יש עוד מסך תקי ש1 תקבל מטבע, איתה אתה קונה פנס... השריף מקבל את הכרטיס שההיה בספר של הבחורה מהפארק.....
אחרי ה1224 יש עוד מסך, תבחר באפשרות ה-3 אח"כ יש עוד מסך תקי ש1 תקבל מטבע, איתה אתה קונה פנס... השריף מקבל את הכרטיס שההיה בספר של הבחורה מהפארק.....
פ פורפורית 1 New member 23/5/08 #12 שתעשו .. גם אתה מקס../images/Emo140.gif איפה האגם? והאקוורים,שמתי אותו על השידה שם. אבל לא יצא מזה כלום.
שתעשו .. גם אתה מקס../images/Emo140.gif איפה האגם? והאקוורים,שמתי אותו על השידה שם. אבל לא יצא מזה כלום.
3 3 שרונית New member 23/5/08 #16 קחי את האקווריום חזרה לכי לים, איפה שהספינה, תדוגו תמנון, איתו תדוגי סרטן בבאר של המקדש, איתו תדוגי דג מחשמל באגם שאיתו תפעילי את המעלית
קחי את האקווריום חזרה לכי לים, איפה שהספינה, תדוגו תמנון, איתו תדוגי סרטן בבאר של המקדש, איתו תדוגי דג מחשמל באגם שאיתו תפעילי את המעלית