Piper at the gates of dawn

אסףשמש

New member
Piper at the gates of dawn

ממש ממש אהבתי את האלבום המדהים הזה של פינק פלויד. מה אתם יכולים להמליץ לי עוד מהסגנון הפסיכודלי הזה? (יכול להיות גם דיסקים נוספים של פינק פלויד שאני לא מכיר או של סיד באראט) תודה

cut2

New member
כל הפלוידים המוקדמים, למען האמת.

עד הצד האפל של הירח (כולל), כל אלבום של הפלויד´ס הוא פסיכדלי. אומנם לא כמו הפייפר (...) אבל - תנסה. לדעתי, אם התחברת לפייפר ,תמשיך לSaucerful of secrets.

the use

New member
ummagomma

Ummagoma בסגנון. אינפורמציה.. נו טוב.. אלבום כפול. אחד הוקלט באולפן, שהוא רובו מורכב משטויות. פשוט שטויות. אני האמת די אוהב את זה. הרבה "פרקשנס". האלבום השני הוא הופעה, ארבעה קטעים. הראשון, astronomy domeins נדמה לי מהפייפר, ועוד שלושה קטעים מאוד טובים. פסיכודליה צרופה. הם עוד לא "המנוניים" באלבום הזה (טוב, אולי הקטע הרביעי) ככה שנדמה לי שתאהב. תאור: קופסת קרטון ירוקה עם חלון.

המלצות:

כדי להשלים את ההנאה מהחלילן: 1) קלטת וידיאו של ההופעה ה"חיה" בפומפיי - כולל קטעים מהחלילן ועד Meddle כולל קטעי ביניים מהסשיינים של הקלטות "הצד האפל". הופעה "חיה" כי נערכה באמפיתיאטרון מול קהל של אפס אנשים (נו, טוב, היה שם צוות הצילום...) - אפרופו: ההופעה הזו תצא בפורמט DVD במרץ 2003, סביר להניח עם צליל משופר ועם לא מעט בונוסים. 2) השירים המוקדמים מתקופת בארט ולפני החלילן - חלקם ניתן למצוא בתקליט האוסף Relics 3) The madcap laughs - תקליט הסולו הראשון של סיד (ועם קצת עזרה מידידים)

SMILE 4 NOTHING

New member
בהחלט אלבום מדהים!

כבר אמרו את הכל,(מומלצים בהחלט!!) אז אני רק אוסיף את גונג,להקה שנראה לי שתאהב בקטע הפסיכדלי.

למעלה