Pink Floyd

amirk16

New member
Pink Floyd

מה השירים הכי טובים של הלהקה הזו? לצערי, אני מכיר רק את השיר Anothe Brick In The Wall ומאוד אהבתי אותו + הקליפ שלו. בנוסף אני אשמח לקבל המלצות על להקות בסגנון הזה- אבל בעקרון יותר חדשות. (Dream Theater למשל הם טובים!).
ביי. אמיר.

shay or eli

New member
פינק פלויד

קודם כל, גש לסניף טאוור רקורדס/צליל הקרוב לביתך ואסוף משם את האלבום The Wall. אם אהבת את ´לבנה נוספת´ ישנו סיכוי טוב שתאהב את כל האלבום. הרבה יחלקו עליי ויגידו שהחומה לא ברמה של אלבומי פינק פלויד אחרים, רוב הסיכויים שהם פשוט שמעו אותו יותר מדי פעמים. אה, ורוב הסיכויים שלא תיכנס לזה בפעם הראשונה שתשמע. תן לזה עוד כמה שמיעות. עוד אלבומי פינק פלויד ממולצים להתחלה הם Dark Side of The Moon שהוא בעיני גדולת היצירות שלהם ו Wish You Were Here שהוא יותר מלודי וחם מהשאר והרבה מאוד אוהבים בהתחלה. אח"כ אולי תמשיך ל Animals או Meddle. אבל קודם כל, שירים מומלצים: Hey You Comfortably Numb Wish You Were Here Have A Cigar Money Time Us & Them One of These Days Echoes Atom Heart Mother Learning To Fly Astronomy Domine Bike The Final Cut High Hopes See Emily Plays On The Turning Away A Great Day For Freedom The Post War Dream Obscured By Clouds Remember A Day (השירים לא רק מתקופת הפרוגרסיב שלהם)

shay or eli

New member
להקות דומות

הכי דומה שאני יכול לחשוב עליו זה הפרוייקט של אלן פארסון. אלבומים מומלצים: Eye In The Sky, The Turn of A Friendly Card. שירים מומלצים (העתקתי מהודעה קודמת שלי): Eye In The Sky I Robot Children of The Moon Games People Play The Turn of A Friendly Card: Part One The Turn of A Friendly Card: Snake Eyes Stereotomy In The Real World Voyager Old And Wise Ammonia Avenue Hawkeye Let´s Talk About Me וחוץ מזה יש את קינג קרימזון, שאני ממליץ על הדיסקים In The Court of The Crimson King, Lizard ו Red שלהם, מעבר אני לא מכיר. ואתמול קניתי את האלבומים Close To The Edge של Yes ו Selling England By The Pound של Genesis, מומלצים בחום - התאהבתי משמיעה ראשונה.

shay or eli

New member
הממממ...

הגיוני ששמעת משהו שלהם משנות השמונים, אז הם היו יותר מפורסמים. אבל אז הם גם היו פחות פרוגיים לפי מה שהבנתי. בכל אופן, Selling England By The Pound מומלץ מאוד, לא מכיר שום דבר אחר שלהם. אם מישהו מוכן להמליץ אני אשמח.

RamiSun

New member
אני ממליץ על אלבום כפול שלהם

שלדעתי הוא גם הכי טוב שלהם The Lamb Lies Down In Broadway

epitaph

New member
בקשר לקרימזון...

גם Islands ו-Lark´s Tounges in Aspic מאוד מומלצים ובעצם כל האלבומים שלהם עד שנת 74...עוד מומלצים אחרי 74:The ConstruKction of Light,Discipline,Thrak. בקשר לג´נסיס,אני מוסיף על ההמלצה גם את Nursery Cryme ו-Foxtrot.

shay or eli

New member
קרימזון...

מישהו אמר לי ש Lark´s Tounges in Aspic יותר טוב מ Red. האם ייתכן כדבר הזה? אם כן אני רץ לחנות וקונה אותו רק בשביל הסקרנות של מה יכול להיות יותר טוב מ Red. גם הוא במחיר מוזל?

epitaph

New member
רד יותר קליט מלארקס...

והדבר הזה בהחלט ייתכן,בזמן האחרון הוא מתחבב עליי יותר מרד...אלבום מדהים..אם כי גם כבודו של רד במקומו מונח.

oren_b35

New member
הנה כמה שירים שתאהב...

כל החומה dogs pigs on the wing wish you were here shine on you crazy high hopes breath time echoes see emily play bike learning to fly תהנה! :))

../images/Emo179.gifקודם כל...

פינק פלויד היא הלהקה הכי טובה שיש במקצוע. השירים האהובים עלי ביותר ביותר ביותר כי אני אוהב את כוווולם הם: shine on you crazy diamond dogs echoes time אבל כמו שאמרתי אין שיר שאני לא אוהב. למי שלא שמע יותר מהחומה אני ממליץ להתחיל לשמוע כי אין יותר טוב מזה. אגב... אם משיהו יודע איפה יש פורום ישראלי על פינק פלויד אני אשמח.

למעלה