pink floyd- the wall

pink floyd- the wall

ראיתי בזמן האחרון את הסרט שלהם פעם ראושנה, לקחתי אותו ממש קשה :/ זה ממש מענין אותי מה אתם חושבים על הסרט עצמו ועל הדיסק The wall? על העשייה שלו, המסר, השירים עצמם.. מצטערת אם כבר היה שירשור על זה (מה שבטוח).. אני לא נכנסת לכאן הרבה אז לא ראיתי!

noosh

New member
"החומה"

הוא בהחלט אלבום שנוי במחלוקת. אינ הולכת להשמע נורא נורא מתנשאת וזקנה, אבל גם אני הייתי כמוך כשראיתי את החומה בפעם הראשונה, ואפילו באותו גיל. לקחתי את הסרט ממש, ממש קשה.. הוא היווה בשבילי משהו שמעביר את כל המסרים שבני נוער צריכים לשמוע, אבל איפשהו הוא גם נורא ילדותי ומנופח. כתבתי על זה פעם, וגם כתבו על כך מאמר. את מוזמנת לספר לנו יותר בהרחבה איך את הרגשת עם האלבום ועם הסרט

ממממ...

קראתי את המאמר שאתה כתבת, זה מוזר כי אתה אומר שבתור מתבגר אהבת מאוד את הדיסק הזה אבל עכשיו שכבר עברת את שלב ההתבגרות הוא נראה לך דיסק ריקני ולא טוב... זה אומר שמתחברים לדיסק הזה רק בהתבגרות ואחר כך הוא נראה כסתם עוד דיסק? כשראיתי את הסרט קיבלתי יותר מיידי אניפורמציה קשה בזמן קצר מאוד, וזה דברים שתמיד ידעתי וחשבתי על החברה אבל הסרט מעביר אותם בצורה מיוחדת וקשה... חוץ מזה ראיתי את "החומה" על החוף בלילה לא בדיוק טוב... תודה רבה!

פנגו

New member
לדעתי.....

אלבום טוב... יש בו הרבה דברים גאונים..ומחובר לבני נוער אבל לא רק. א-ב-ל : לדעתי זה אלבום מוערך מדי של פינק פלויד, יש להם כול כך הרבה דברים גאונים שחבל, בעניי האלבום דווקא מסמל את המסחור של הלהקה,הירדה התפוררתם הסופית של הלהקה. אני הרבה יותר אוהב נגיד את האלבום הראשון שלהם ואת התחלה.

magicgirl

New member
אז הסרט ראיתי

לפני ששמעתי את הדיסק לראשונה,בסביבות הגיל 7 גם אז מאוד אהבתי את הסרט והרגשתי שיש שם משהו מאוד חזק...אבל כמובן באותה תקופה עדיין לא הבנתי הכל שם וכל שנה יותר מאוחרת ,כל פעם שראיתי שוב את הסרט גיליתי משהו חדש שם ,מה שכמובן העצים מבחינתי את הסרט כל פעם מחדש מבחינת הדיסק הוא מעולה אבל יש טובים ממנו אצל פינק פלויד

P o M i K i

New member
אח שלי פעם אמר לי על החומה את זה:

"לכל אחד יש את ה4-6 חודשים שלו שהוא שומע את החומה, ושהוא שומע את זה הוא חורש אותה ועובר על כל מילה וכל מה שהוא עושה זה רק לנתח את האלבום. אחר כך הוא לא מבין למה הוא הקשיב לזה בכלל" תתלהב מהאלבום כל עוד יש לך את זה כי אחר כך בטח תשנא אותו

pink floydror

New member
חחח

אם זה קרה לאח שלך זה קורה לכולנו ?? יש כאלה שמעריכים את החומה כבר שנים .. (ולא מבורות מוזיקלית)

אני לא חושבת שזה חייב לקרות לכולם..

החומה זה באמת דיסק מצוין... ואני לא באמת ישמע את זה עכשיו הרבה למקרה שזה עוד מעט יעבור לי.... הסרט והדיסק יושבים לי חזק בראש ואני לא בן אדם כזה שדברים שעד כדי כך השפיעו עליו יעברו לו כל כך מהר... אולי זה טוב ואולי זה רע... תודה טלי :)

בטח גם אני אחשוב ככה עוד כמה שנים..

שהוא מזכיר לי נשכחות... איי איי... :) הוא מזכיר לך נשכחות טובות או רעות?

למעלה