Pink Cream 69

YellowAce

New member
Pink Cream 69

הרבה זמן לא פתחנו דיון - אז אמרתי למה לא עכשיו? אז.. פינק קרים 69, הלהקה הישנה של אנדי דריס (Helloween). שלדעתי טובה מאוד, איך הייתם מגדירים את הסגנון שלהם? פאוור? הבי? או אולי בכלל פופ? מה אתם חושבים על הלהקה ? האם אנדי עשה טעות שעזב אותה ב-94? איזו תקופה אתם מעדיפים - תקופת אנדי / פוסט אנדי? אשמח אם תהיה היענות.

Musta Susi

New member
למה? רק בגלל שהמילה "ורוד" מופיעה

בו?

Musta Susi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

הייתי מתאמץ לא הייתי חושב על שם יותר CC

Musta Susi

New member
אכפת לי מהם במידה מועטה

[אמרת שאתה תסקול אותי אם אני אגיד "לך כמה זה אכפת לי" אבל לא אמרת מה תעשה לי אם אכתוב את זה
]

בחיי, אתה כ"כ טיפש XD

אני אפילו לא צריך להגיד עד כמה טיפש יצאת עכשיו? לא רק שהבנת למה התכוונתי ועשית משהו אחר כי אתה טיפש, גם בתוכן כתבת את מה שטענת שאסקול אותך אם תגיד, צפה מכות במפגש ^^

Musta Susi

New member
מותר לי להגיד את דעתי-מדינה חפ../images/Emo93.gif

אנחנו בפורום Power Metal, לא פורום פינק פלויד, למען השם! בחיי איך שהמוסכמות החברתיות של הפורום מתדרדרות - כשלהקות שהן בכלל לא מטאל מתקבלות ביותר אהדה מכאלה שיותר קשורות לנושא העקרי אשר בו דן הפורום (מעניין שאת Battlelore לא הייתה לך בעיה לקלל, שכן Metal Archives מגדירים אותם EPic Power metal with harsh vocals אבל אני לא רוצה לפתוח פה עוד דיון שנוי במחלוקת וחרוש כמו שהיה על COB...) ובאשר לנסיון ההתחכמות הכושל שלי מקודם - כן, יצא לי ממש גרוע הפעם, הייתי צריך לנסח אחרת את המשפט
לא יודע איך אני אחיה (עם זה). |בורח לפני שמטר של אבנים יינחת עלי|

חחח יופי, באטלור לא פאוור, לא אכפת

לי מה מטאל ארקייבס אומרים, פאוור זה נטול גרואולים, והלחנים שלהם גם לא כאלו פאווריסטים. ואל תיקח קשה את זה שהם לא טובים

שמקססן

New member
אל תהיה טיפש

לבאטלור יש סולנית וסולן וגראולים לא פוסל ישירות להקה בתור פאוור. אם זה כן אז תפסול את Persuader, Kiuas ועוד מלא להקות שהם לא COB שכן משלבות גראולים במוזיקה זה לא סותר ותכלס יצאת פה לא פחות מטומטם מאופיר. טוב, אולי פחות, כי הוא בהחלט יצא מטומטם. אבל לא משנה.

למעלה