ping - network monitor

DanDan1

New member
ping - network monitor

שיודע להריץ קבצי exe בתגובה לנפילות ודוהא freeware לחלוטין! יש חיה כזו?? אני סורק את האינטרנט כבר כמה שעות ולא מוצא משהו חינמי לגמריי! ואם זה חינמי, אז הוא מקסימום יודע לשלוח אימל, ובשום אופן לא להריץ קבצי EXE האמנם אין תוכנה פשוטה וקלילה שיודעת לנטר שרתים בפינג ולהפעיל קבצי EXE כתגובה לאירועים?? תודה רבה.

marvin2

New member
גם אני חיפשתי בזמנו

ואין משהוא חינמי לחלוטין בסביבת MS. בלינוקס יש כאמור את נגיוס וממש אין צורך לפחד מלינוקס ונגיוס בקטע הזה. אפשר להקים מערכת ניתור לא רעה עם ידע מימנלי בלינוקס.

DanDan1

New member
אין לי שום בעיה עם לינוקס, אבל

יש ליווינדוס שמבצע כבר כמה עבודות דומות, חשבתי "להלביש" עליו גם את זה. בכל אופן, זה פשוט מדהים שאין כזה דבר חינמי. לפני שנתיים שלוש לא היתה שום בעיה להשיג תוכנות חינמיות כאלה, היום כל ילדון שרשם לי 25 שורות קוד בVB מתחיל למכור את התוכנה כאילו אין מחר. כנראה אמצא משהו ללינוקס, או פשוט אכתוב אחת כזו בעמי. תודה בכל אופן.

DanDan1

New member
מכיר את salive, גם היא עולה!

הגירסה החינמית שלה (ושל הדומות לה), מוגבל לכמה הוסטים בודדים. במקרה של salive זה עד 5 או 5 תחנות. אני אמור לנטר 180 סוויצ'ים + כמה שרתים. משהו בסביבות ה200 בערך

DanDan1

New member
....

סליחה, תתעלם מהסוויצ'ים! הם ממילא מנוטרים ברמת הSNMP! מדובר בכערך 150 התקנים (שרתים והתקנים אחרים)

antidot

New member
בחייאת זומזום !

תבקש תקציב למערכת בקרה ! אני לא הייתי שם 150 התקנים על אפליקציה שאין לי עבורה חוזה תמיכה.

DanDan1

New member
../images/Emo13.gif

יש מערכת בקרה (netsight). אבל חשבתי רק על מטרת הדגימה בפינגים!(שנטסייט לא יודעת לעשות) ולזה לא צריך לרכוש מערכת שו"ב מסוימת, ותוכנה חינמית פשוטה תעשה את זה מצוין. תודה בכל אופן, אני אסתדר פה איכשהוא. אולי באמת תקציב קטן לעניין לא יזיק.

ronenb75

New member
אכן BigBrother נקנה

אבל כמנהג עולם הלינוקס והציניות האופיינית - יש תחליף זהה: BigSister.... אותו דבר בדיוק....

למעלה