Pim's מי מכיר ומי יודע ?

pix37

New member
Pim's מי מכיר ומי יודע ?

קיבלתי מחברים באנגליה בקבוק של משקה שנקרא pim's כאשר עליו כתוב לערב מנה של משקה עם לימונדה ביחס של 1:3. סה״כ יוצא משהו לא רע שבהחלט מתאים לקיץ - אבל אין לי מושג מה זה. מישהו יכול לעזור ?

זה משקה מאוד פופולארי באנגליה

כך שלא פלא שקיבלת אותו מחברים מאנגליה

יש כאלו שקוראים למשקה הזה ליקר, אבל ההגדרה היותר מדיוקה היא "אלכו-פופ". בדיוק כמו מוסיקת פופ, מדובר במשקאות שבדרך כלל קל להתחבר אליהם אבל אין להם הרבה רבדים ועומק כמו ביין או ויסקי איכותי.

ספציפית, ה-pimm's שייך לקטגוריה שבאנגליה מכונה summer cup. זה סגנון בריטי של משקאות אלכוהוליים קלילים שנהוג להגיש לרוב בקיץ בקבלות פנים עם מתאבנים (בסגנון המקביל לפאנץ' האמריקאי).
אני לא אהיה מופתע אם תמצא את המשקה הזה או אחד דומה באיזה פאב בארץ, אבל למיטב ידיעתי המשקאות הללו לא מגיעים לארץ ולמעשה הם לא זוכים לפופולאריות גדולה מחוץ לבריטניה.

יש הרבה משקאות מתאימים

יש משקאות נהדרים מכל רחבי העולם שרוב הציבור בארץ מעולם לא שמע עליהם והשיקול הוא לא רק ההתאמה לאקלים.
אני מניח שאם באמת היה לזה ביקוש, אחד היבואנים כבר היה מוסיף את זה לקטלוג.

בכל מקרה, אני מעדיף להסתכל על זה אחרת: לדעתי דווקא יש הרבה קסם בעובדה שמאכל או משקה מסויים אופייני דווקא למדינה או איזור מסויים. זה משאיר אצלך זכרונות של חוש נוסף מהטיול.
אבל מי שבאמת מתעקש ומוכן לשלם על זה קצת, יכול להשיג כמעט כל דבר דרך חברים או ע"י הזמנה באינטרנט.

אתה זכית להכיר את המשקה הזה, תהנה ממנו ואם תרצה, אני בטוח שתוכל לבקש מהחברים שלך שידאגו לך לעוד. אישית, אני מחזיק קצת מהמשקאות שאני אוהב אבל גם מאוד אוהב לנסות כמה שיותר דברים חדשים

למעלה