"pigoim"

• פותח הנושא me85
  • פורסם בתאריך

CosmikDebris

New member
אני מת לשים את זה בדיאלוג כזה

בתסרטי שאני רוצה בערך לכתוב. אבל זה ישמע אידיוטי מדי כדי להיות אמין

Trinity 8 P

New member
../images/Emo110.gifWTF??

ואני עוד חשבתי שהבדיחה נדושה... קצת היסטוריה!!! רמז... 67 קצת ידע של גבולות הקו הירוק... אריאל היא בשטחים...

canadit

New member
וזה אמור להצחיק???..

אריאל היא אולי בשטחים אבל היא חלק ממדינת ישראל ולא משנה מה המיקום שלה...

kit k@t

New member
ohhhhh

its part of my heart and nothing will change it! lol it doesnt matter what u might think, its still not *inside* of israel. kat

Trinity 8 P

New member
לא...../images/Emo110.gif

זה אומר שהיא מתנחלת... ,Guys it was a joke... maybe one that requires knowing the borders of your sacred and beloved country, but a joke nonetheless

סליידר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

canadit

New member
אם את כל כך חכמה....../images/Emo26.gif

מזמן היית שומעת שאריאל זה לא התנחלות אלא עיר משנת 2000.... בגלל זה היא נמצאת אולי בשטחים אבל בקרוב היא תהייה באמת חלק מישראל כי היא לא תהייה כלולה בגדר ההפרדה!!!!

Trinity 8 P

New member
זה שהיא תהיה כלולה בשטחי../images/Emo110.gif

ישראל היא החלטה פרקטית בלבד! והעובדה שממשלות ישראל בארבע השנים האחרונות מסרבות לקבל שכל (לא שלפני זה הם הסכימו משהו), לא אומרת שאריאל היא לא התנחלות. התואר עיר הוא רשמי בלבד, שכן החל בממשלת נתניהו וכלה בברק ושרון, תיקצובה של אריאל היה גבוה בהרבה מתקציבה של כל עיירת פיתוח בגבולות ישראל (הממ שזה מזכיר רק בקצת טיפטיפה את מה שקורה עם כל התנחלות אחרת). אם הייתי מוצאת את הלינק למכון אדוה הייתי נותנת לך אותו. עוד משהו שלא ברור לי איך אפשר להכריז על עיר שאינה בשטחי המדינה שאליה היא מצורפת? חוץ מזה, בזה שאת אומרת "בקרוב היא תהייה באמת חלק מישראל" מראה שאת מסכימה איתי שבינתיים היא לא. אז על מה בדיוק את מתרעמת?

canadit

New member
התכוונתי לומר בזה ש.....

מלא אנשים חושבים כמוך אבל זה לא נכון אחרי שהגדר תוקם אנשים יתחילו לקבל את העובדה שאריאל היא לאהתנחלות.... וזהו פה נפסק הדיון!!!!!!

האמת שלא...

כי לפי השרטוטים של הגדר כפי שהיא נבנת אריאל תמצא מחוץ לשטחיה של ישראל. ומי את שתפסיקי את הדיון?

canadit

New member
אני אף אחת......./images/Emo26.gif

גרתי באריאל אבל מה זה משנה.... ומי אתה שתשאל אותי את זה????????

kit k@t

New member
come on kids.. dont fight...

u have to understand that Ariel is not a part of Isarel, no matter how much u want it to be... kat

למעלה