PICTURE BOX TO VIDEO HELP NEEDED

NightRanger

New member
PICTURE BOX TO VIDEO HELP NEEDED

שתי תיבות תמונה (PICTURE BOXׂ) תמונות הנטענות לתיבה 1 (אוטומטית) מועברות מתיבה אחת לשנייה באינטרוול מסויים ע"י טיימר ובעצם ע"י רצף של התמונות נוצרת תנועה האם מישהו יכול לעזור או להפנות אותי לפתרון עבור הקלטת רצף התמונות מתיבת התמונה השנייה לקובץ וידאו? תודה מראש.

טרמפיסט

New member
לא ברור עד הסוף

* האפליקציה המכילה את התמונות היא שלך או לא? אם היא אכן שלך ויש לך גישה מלאה לפקדים, תוכל לשמור את התמונה בפקד התמונה ע"י שימוש במתודה SavePicture השומרת את התמונה הנוכחית כתמונת BMP בזבזנית בנפח. את האינטרוול תוכל "להקליט" בקובץ טקסט כערך ספרתי בסמוך לשם התמונה המוצגת באותו הזמן וכך תוכל ליצור מעין תנועה מוקלטת משלך. אם זכורני נכון קיימות מספר פונקציות API שיכולות לזרז ולייעל את ענייני השמירה בקובץ, אך איני זוכר מה הן.

NightRanger

New member
פרטים

קודם כל תודה , מה שעשיתי בהתחלה היה לשמור את את התמונות ע"י SavePicture לטעון אותן ל LISTBOX ומשם העברתי אותן דחיסה באמצעות ספריות קידוד ל-AVI אבל זה די מסורבל לא נוח ותופס המון מקום השאלה היא אם אני יכול להעביר אותן קידוד בזמן אמת מבלי לבצע שמירה של הקבצים לכונן הקשיח אולי להעביר אותן ל CLIPBOARD ומשם לשלוח לדחיסה אבל לא מצאתי שום קוד או איזכור לגבי פונקציה דומה. מה שקורה כרגע, ישנו פקד המציג וידאו שממוקם בתוך PICTUREBOX1 ע"י קוד אני מבצע SCREEN CAPTURE רק ל PICTUREBOX1 (זאת אומרת לתמונת הוידאו מהפקד) ע"י שימוש בטיימר המבצע את קוד הלכידה פעם בחצי שנייה בערך ומעביר אותה ל PICTUREBOX2 . כך שמה שמשדר הפקד נראה כאילו משודר בתיבת התמונה השנייה. המשימה לשמור את הרצף כוידאו ON THE FLY ללא שמירת התמונות כ BMP תודה מראש.

למעלה