Picco Z

Doron Atik

New member
Picco Z

אהלן, קניתי אתמול את הצעצוע הנחמד הזה, אחרי שראיתי אותו אצל חבר שלי. הכל נראה בסדר גמור, הבעיה היא שהמסוק לא נע קדימה. איפסתי אותו כמו שצריך, כולל הדבקת מדבקות האלומיניום בחזית המסוק - אבל כל מה שהוא יודע לעשות זה לעלות ולסבסב.

גיא ח

New member
בעייה מוכרת בחלק מהמסוקים

שים עוד משקולת קטנה או סיכה\נעץ והוא יתחיל להתקדם

Doron Atik

New member
תודה

אני אנסה ואגיב.

frodo

New member
הצעה נוספת

העיקרון של התנוע ימינה תלוי בסבסוב, בגלל שיש רק שני ערוצים(כיווני שליטה). תנסה לתת לרוטור הזנב זווית ביחס לרוטור המרכזי, ששונה מתשעים מעלות. ז"א לסובב ה BOOM(מוט הזנב) בכיוון השעון, כשאתה מחזיק אותו עם הזנב אליך, והרוטור המרכזי בגובה העיניים. "קיזוז" הזה אמור להיות שם מההתחלה, וכנראה שלא תמיד חזק מספיק, ככה זה היה בפיקו זי שלנו לפחות. אחרי שתעשה את זה, כשתסבסב ימינה, הזנב יעלה קצת, וידחוף את המסוק קדימה, סבסב שמאלה, והוא יעצר במקום ויתחיל לסבסב סביב עצמו. שתי נקודות נוספות וחשובות. שים לב שהתקמות תתרחש רק, ואך ורק במקרה שהסבסוב ימינה שאתה נותן, הוא עדין מאד, אחרת לשני הכיוונים הוא יסבסב סביב עצמו. **חשוב** את עיקום ציר הזנב, תעשה בעדינות, כדי לא לשבור חלילה את הזנב. בהצלחה, הקטן

Doron Atik

New member
כבר ניסיתי

להטות מעט את זוית הרוטור האחורי בערך ב-30 מעלות (בזהירות כמובן, כל נשיפה עלולה למוטט את היתוש הזה) עם כיוון השעון, אבל גם כך הוא מתעקש לא לנוע קדימה. אני אנסה לתקוע בו נעץ על מנת להוסיף משקל וולהשתמש בעילוי מהרוטור הראשי ליצירת תנועה קדימה. תודה על העזרה! חג שמח!

barpg

New member
יש לך (frodo)...

יש לך מסנג'ר או אייסיקיו? בקשה בבקשה תביא לי אותם בפרטי או פה בהודעה, ואם אתה יכול גם טלפון.. שאלה בקשר לpicoz... (אתה נשמע לי מבין בזה...) תודה מראש! בר.

למעלה