או אתם יפים :]]
S sky darkens New member 19/12/07 #116 מירושלים. ../images/Emo99.gif תתעלמו מהעובדה ששמתי את התמונה הזאת כבר. הא, ומזה שיש לי עיניים אדומות. אין עוד תמונות. ככה זה שלא מצטלמים....
מירושלים. ../images/Emo99.gif תתעלמו מהעובדה ששמתי את התמונה הזאת כבר. הא, ומזה שיש לי עיניים אדומות. אין עוד תמונות. ככה זה שלא מצטלמים....
S sky darkens New member 19/12/07 #127 אהעאעה. שעה אני מנסה להעלות תמונה. ../images/Emo10.gif מסתבר שיש לי עוד איזו תמונה או שתיים. מהפיראטים, לפני חודש, עם מבט הגבות המפורסם שלי.
אהעאעה. שעה אני מנסה להעלות תמונה. ../images/Emo10.gif מסתבר שיש לי עוד איזו תמונה או שתיים. מהפיראטים, לפני חודש, עם מבט הגבות המפורסם שלי.
D DanieLushka New member 19/12/07 #139 פאק, משנה לשנה אתה נהיה יותר ויותר דומה ליניר זה כבר מפחיד. XD
F FartherAway New member 19/12/07 #157 אני היחידי שלא ראה אותו אף פעם? ../images/Emo7.gif ואני בטוח שאתה יותר יפה ממנו.
T Torn Up Letters New member 19/12/07 #133 אחת נשים היום ואת השאר מחר. הכי עדכנית, משישי האחרון. לילה טוב, נמשיך מחר.
S sky darkens New member 19/12/07 #143 זאת החולצה שבאת איתה היום לביתספר.. ^^ היא יפה. וגם הארנב ממש חמוד. ^^
ח חצילע New member 19/12/07 #145 הארנב שליייייייייייייייייייי. אם היית בא אליי שבוע שעבר היית יודע. אבל לאאאאאאאאאא.