Piano car

noosh

New member
Piano car

שאלה בהשראת רינת - איזה משפטים של טורי (משירים או סתם) הייתם הופכים לבאמפר סטיקר? מה הייתם רוצים לשים על האוטו שלכם? מה לא הייתם רוצים לראות על האוטו שמולכם בפקק?

רעוּת

New member
I believe in peace, bitch

דההההההה
פשוט כל שאר המשפטים מתאימים להפצה בהלוויות בלבד

noosh

New member
הממ, אני חושבת שזה קצת ריסקי

למקרה ויש מאחוריך ניידת משטרה
. קפצת לביקור

רעוּת

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אם כבר- אז צריך לקחת משפטים של טורי ולהוסיף להם |שרמנט| וזה כלכך יעוות את המשמעות שלהם
|שרמנט| he showed me wine like iv'e never seen wine before |שרמנט| i've shaved every place where you been boy |שרמנט| we'll see how fast you'll be running |שרמנט| and this little masochist is lifting up her dress

רעות,

יוני מספיק אוהב אותך בשביל רמת ההשפעה שיש לו עליך??? סתםסתםסתם אבל גאד :|

rfranko

New member
חחח מעולה, הרמתי את הכפפה

וזאת באם את יכולה להשיג לי את האיקון הזה בגדול ולא מפוקסל כמו שאת שמת אם תעשי את זה אז א. אולי אני עוד אוהב אותך שוב ב. תקבלי סט קומפלט של סטיקרים ממוגנטים לשימוש יומיומי ולהגברת העונג האישי

רעוּת

New member
אני לא יודעת למה זה עשה את זה ככה ../images/Emo7.gif

תשאלי את נועה היא מבינה במכוניות

noosh

New member
פשוט תפתחי את הקובץ

והוא יהיה בגודל של האיקון במסנג'ר. אני לא חושבת שלמשיהו מאיתנו יש תוכנה להגדיל אותו ושהוא לא יהיה מפוקסל...

צביון

New member
בנוסח המשתמש 'רעוּת'

[או: למה אסור שיהיה מחשב לכל ילד]. יש לי חזון. Give me peace, love and a hard cock, זרחני כשלטים האומואיים להחריד-'אני מאמין בפיות', 'אהבה זה הפתרון' 'סקס אוראלי ואנאלי בתשלום'.

זה אכן דיי מסתכם ב

פיסביצ' היי פריקוונסי [אני אצטרך שני רכבים וסטיקר אחד לכל אחד] ופיסלאבהארדקוק למי שיש לו מספיק ביצים או חסרים לו מספיק ברגים בשביל זה. :)

למעלה