Piaggio x evo 250

sbhtk223

New member
Piaggio x evo 250

שלום חברים !

אני רוצה לקנות עכשיו ממישהו קטנוע, 2012 עשה 30K קמ'.
עכשיו רוצים על בדיקה לפני קניה 600 שקל(כסף שאין כל כך), וגם ככה אני מתכוון להכניס אותו למוסך איך שאני קונה אותו בשביל ראש שקט.

אז בתכלס אני רוצה לוותר על בדיקה, מישהו אמר לי רק לבדוק לבד דבר אחד, לראות אם יש נזילות של שמן ברקס על המזלג הקדמי, במידה ויש אז זה אומר שטחנו את הקטנוע..

מה דעתכם? זו בדיקה נכונה ?
ועוד דבר, איפה אני יכול לבדוק את זה ? או איך אני או עושה את הבדיקה הזו?

Tribel

New member
נוזל ברקס זה לא שמן

בשום אופן אל תוותר על בדיקה ,גם אם היא עולה 600 שקל,אח"כ זה יגיע לסכומים של אלפי שקלים,הבדיקה שהחבר המליץ לך זה דבר מאוד עצוב,ואני עדין איתו.

אתה יכול לבדוק במוסך שמכיר את הדגם.

נסה אצל שמעון,יש לו ניסיון טוב עם קטנועים כאלו. כאלו https://www.facebook.com/cra.motors.israel/

אין לי שום קשר אישי\מקצועי לשמעון ואתה מוזמן לחפש מקומות אחרים,עם המצלות ברשת,כאמור,כי לא כל מוסך מכיר דגמים כאלו לעומק.

בהצלחה.

Beetlejuice68

New member
אני אנסה לעזור לך..

אני קניתי קטנוע כזה בדיוק עם 32K רק ששלי שנת 2010 ככה שאני לא חושב שאתה מדבר על מציאה..
בסך הכל לפני שאתה ממהר ללכת על בדיקות לפני קניה שתדע שטיפול 10 וכן חייב טיפול 10 אלף בקטנוע, המחיר שלו יותר מאלף שקלים ולרוב מוכרים יעדיפו להעיף את הקטנוע לפני הטיפול הנ"ל. ככה שאתה צריך לבדוק אם הקטנוע עשה את הטיפול המדבור בטח שמדובר ב30 אלף כבר היה צריך לעשות לפחות שלוש פעמים טיפול 10 מיום היוולדו.
אתה יכול לבדוק אם הקטנוע עשה את הטיפול על ידי קבלות או במוסך בו הוא טופל ואם זה מוסך מורשה אפילו לנסות לזהות את ההסטוריה.
&nbsp
בזמנו רציתי לעשות בדיקה לפני קניה ובמוסכים אמרו לי שהבדיקה היא בעלות של כ350 שקל
ששאלתי את המוכר להסטורית הטיפולים הוא אמר שהוא טיפל במוסך מורשה ואמר לי איכן.
לפני הקנייה הלכתי למוסך המדובר ובדקתי בעצמי את ההסטוריה של הטיפולים וגם סיכמתי עם המוסך שאם אגיע למוסך ביום הקנייה אליו לבדיקה כללית אני אמשיך את המסורת ואטפל אצלו
הוא בדק את הקטנוע ובאמת הכל היה תקין ומשם העברנו בעלות
אני קניתי אותו לפני כחצי שנה עם 32K והיום כמעט 40K והקטנוע הזה פעמיים בשבוע נוסע ירושלים-ת"א
נסעתי איתו לראש הנקרה ואפילו טיול עם חברים לאילת.
קטנוע מעולה באמת מניע ונוסע, אני אקפיד כמו שאומר היצרן על טיפולים ולא נראה לי שהוא יקבל מחליף בזמן הקרוב.
&nbsp
בהצלחה
&nbsp
&nbsp

למעלה