phreaking

• פותח הנושא tcl
  • פורסם בתאריך

tcl

New member
phreaking

רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות פריקינג בישראל (במערכת הטלפונים שלנו) ואם כן, איפה אפשר למצוא מידע על זה? ואני אקבל בברכה כל אתר עם טקסטים שקשור להאקינג בתודה מראש TCL

mmm

New member
אפשר, אבל....B-)

רק לציין שפרקינג לא חוקי, ועדיף להסתפק בתאוריה, רק בתאוריה!.

N0

New member
מה זאת אומרת אפשר?

לא אי אפשר , אי אפשר לפרוץ לשום מחשב בארץ אי אפשר לשחק עם שום מערכת טלפונים בארץ רמת האבטחה היא 100% עכשיו רק צריך לטפל בבעית הפיגועים. ברור שאפשר לבצע פריקינג בארץ נכון יש בעיה שרוב הטקסטים בנושא הם לאירופה וארה``ב אבל יוצאים החוצה (מה החוצה לשמש ? לא בלילה!) פותחים כמה קופסאות טלפון (ציינתי כבר שמה שאני כותב זה למידע בלבד ואני לא מעודד אף אחד לעשות שום דבר ביחוד לא חוקי והכל פה סתם אני בכלל כותב סיפור על קופסאות טלפון קטנות שרצות ברחובות אני בכלל ותב מתוך שינה אני לא קיים אני שקית אבוקדו קטנה הכל דמיוני אל תקחו שום דבר ברצינות ואל תנסו שום דבר אתם תגיעו לכלא ! בכלל מה איכפת לי אני ישן עכשיו) ובודקים אם הכל עובד כמו שמצפים... בכלל לך על לבנות קופסאות מגניבות כמו רדיו בוקס, או באד בוקס. אל תלך על דברים שנותנים שיחות חינם וכאלה (לפחות לא אצלך בבית ) כי אז יש סיכוי גדול שזה לא יעבוד ותיתפס. N0

Q16

New member
קרא

ברור שאפשר אני מכיר אתר ששם אפשר להשיג קצת מידע על פריקינג אני לא זוכר אותו בעל``פ אבל אני ישלח לך אותו עוד מעט

tcl

New member
מצפה לזה

אני באמת מקווה שתמצא את האתר ולNO, איפה אני יכול למצוא מידע על הקופסאות האלה? וכמובן שאני רוצה את המידע אך ורק בשביל השכלה ותיאוריה ולא להשתמש בידע באופן פרקטי TCL

N0

New member
כמובן...

שאתה רוצה אותו אך ורק להשכלה ולמידע ולא לשימוש באופן פרקטי. כמו שאמרתי לא איכפת לי אני ישן. תחפש בכל אתר פריקינג שמכבד את עצמו תימצא מידע על קופסאות אלה דברים שהולכים אחד עם השני יש אתר www.textfiles.com אני לא בטוח שזה השם שלו אבל תנסה כל מיני ווריאציות ששם היה הרבה מידע טוב בכל הנושאים. N0

Termin-X

New member
אז מי אתה?

אני יודע שראית את הסרט המפגר הזה לפי השם שלך, אז מי אתה?

S-G-T

New member
למה סרט מפגר ?

אם להיסתכל את הסרט הזה ברצינות אז נכון שום דבר שם לא רציני - חוץ מזה שהחוברות במיסעדה באמת יש כאלה - השמות - באמת היו האקרים כאלה - ה mainfesto באמת יש כזה שנכתב אל ידי ה mentor - הסרט הזה לא אמור לשקף משהו רציני - אלא סתם חלום האקרי - שהכל כל כך כל ופשוט והפדראלים באמת כאלה מפגרים - אה כן ודרך הגב - הוירוס והטולאת - גם הם היו כיימים !!! אז נכון עיווטו כמה עובדות והכל - אבל ככה הסרט ממש סבבה !!!!!!!!!!!!!

למעלה