PHP

DAVC22

New member
PHP

היי,

יש לי דף "לוג-אין" שבו המשתמש מכניס אימיייל וסיסמה , אני יוצר "סשיינים" שמכילים מספר משתמש, והאם המשתמש "בפנים". כשהכל כשורה המשתמש עובר לדף אחר , שכמובן בו אני בודק אם המשתמש "בפנים".

עד כאן זה עובד.בדף הזה יש לינק לדף אחר שבו המשתמש עורך את פרטיו וגם בו מתבצעת בדיקה האם המשתמש בפנים, במידה וה"סשיין" לא תקין המשתמש מועבר לדף הכניסה.

זה עבד טוב מספר פעמים אך קרה לי שהמשתמש היה בפנים אבל הוא נזרק חזרה לדף הכניסה.ניטרלתי בקוד את הבדיקה של ה"סשיינים" ועדיין הוא המשיך להזרק , יותר מזה,מחקתי את הדף וזה עדיין המשיך.

נראה כאילו השרת "זוכר" . עשיתי ריסטרט לסרוור וזה לא עזר , רק ריסטרט למחשב פתר את הבעיה אבל היא חזרה שוב.

יש למישהו רעיון?

תודה מראש

Mr360

New member
קשה לדעת מבלי לראות קוד רלוונטי

אבל אני יכול לנחש שאם האתר לא "זוכר" את המשתמש (אין סשן) אז כנראה בגלל זה הוא נזרק החוצה.

DAVC22

New member
הקוד לא רלוונטי.אנסה להסביר שוב

.1 עשיתי לוג אין ונכנסתי לדף תלוי לוג אין בהצלחה.

2.מהדף השני נכנסתי לדף שלישי גם תלוי לוג אין בהצלחה. (קוד הבדיקה זהה בשני הדפים,השני והשלישי)

3.בדף השלישי ניסיתי לעדכן ע"י AJAX נתונים מסויימים , הדף נתקע , בגלל איזו בעיה שלא ידוע לי בינתיים , עשיתי ריפרש לדף.

4.מאותו רגע אני מצליח להכנס לדף השני בלי בעיה , משם אני מנסה להכנס לדף השלישי אבל הוא זורק אותי.

5.אני מסיר את הדף השלישי מהתיקיה בכלל , ועדיין הוא זורק אותי.אפילו לו מוציא הודעת שגיאה שהדף לא קיים.

CaTz

New member
אתה יכול להביא קישור

לרשת?

אולי נבדוק איזה HEADRים אתה שולח או משהו כזה...

נשמע ממש לא הגיוני מה שאתה טוען. HTTP הוא stateless,
אז אם אתה לא משתמש בסשן, אין לו דרך "לזכור אותך", אלא אם העפה באה מסיבה אחרת.

DAVC22

New member
זה על המחשב שלי.אולי

ההגדרות הללו לא טובות :

session_set_cookie_params(600);
ini_set('session.gc_maxlifetime', 600);

DAVC22

New member
זה שוב קורה

יש את ההגדרות הללו בדף הלוג אין :

session_start();
session_set_cookie_params(6000);