PHP+PDF ?

YuvalCo

New member
PHP+PDF ?

אהלן
תהיתי בנושא אפשרות יצירת קובץ PDF (בעברית) בעזרת PHP בצורה נורמאלית.. בגדול, אני רוצה לקחת הרבה קובצי וורד, להוסיף להם טקסט מסויים (זכויות יוצרים של מי שהכין אותם, פלוס חתימה אוטומטית של האתר), ואז להמיר אותם לפורמט PDF, כדי למנוע אפשרות להשתמש בהם מבלי לתת קרדיט למי שעמלו והכינו אותם.. יש אפשרות כזו ? אני יודע שלPHP יש פונק' ליצירת קובץ PDF חדש.. אבל אני מחפש דרך יעילה להמיר קובץ וורד קיים (בעברית) עם תוספות.. תודות מראש וברכות סוף שבוע נפלא

kensaggy

New member
מממ...

אין שום בעיה ליצור קבצי PDF בעזרת PHP. עיין בלינק הבא: http://il.php.net/pdf יש רק בעיה אחת, אני לא חושב שתוכל לקרוא את מסמך הוורד כפי שהוא, תצטרך למצוא איזהשהי דרך לנתח אותו... או לבנות לעצמך מן מערכת כזאת, שתוכל לעצב את הטקסט בתוך המערכת ושהיא בהתאם תיצור את ה PDF. בהצלחה, חן.

YuvalCo

New member
הממממ

זו בעייה... לפעמים יש בעמוד נוסחאות או תמונות וכו'.. נראה לי שיקח לי שנים להכין משהו כזה, אם בכלל אני אצליח
אבל בטוח שיש אי שם בעולם מומחים שזה לוקח להם מעט זמן וגם נתקלו בצורך כזה, לא ?
ניסיתי גם תוכנות למחשב שיעשו את זה.. אבל לא מצאתי אחת שיודעת גם לעבוד עם עברית וגם להוסיף חותמת אוטומטית (וממילא כל מה שמצאתי היה דמו
)

YuvalCo

New member
תודה ../images/Emo13.gif

למרות שזה עדיין נראה לי מסובך לאללה.. עברתי לחפש תוכנות שיעשו את זה בשבילי (יוסיפו חותמת אוטומטית ואז ימירו ל PDF..) רק שגם פה זה בעייה, לא מצאתי משהו נורמאלי שעובד כמו שצריך..

nirdagan

New member
Adobe Acrobat Standard

יכול לעשות את העבודה. זה עולה 299 דולר, ואם תחפש תמצא יותר בזול.

YuvalCo

New member
אנחנו אתר התנדבותי ללא מטרות רווח..

אין לנו כסף להשקיע בזה..

למעלה