PHP עם APACHE 2 האם באמת לא כדאי להתקין PHP על APACHE 2 (בסביבת לינוקס)?
M mluggy New member 14/12/04 #1 PHP עם APACHE 2 האם באמת לא כדאי להתקין PHP על APACHE 2 (בסביבת לינוקס)?
M mluggy New member 14/12/04 #3 אז איך אפשר להסביר את זה? http://il.php.net/manual/en/faq.installation.php#faq.installation.apache2
נ ניר טייב New member 14/12/04 #4 אני עובד עם APACHE 2 על לינוקס ועל ווינדואס ואין לי בעיות מיוחדות עם הפעלת PHP (יש לי עם הפעלת MySQL דרך PHP בלינוקס אבל זה כבר לא שייך)
אני עובד עם APACHE 2 על לינוקס ועל ווינדואס ואין לי בעיות מיוחדות עם הפעלת PHP (יש לי עם הפעלת MySQL דרך PHP בלינוקס אבל זה כבר לא שייך)
S selalerer New member 16/12/04 #5 מדובר פה על בעיות שהסבירות שהן יתעו ררו,היא לא מגוכחת , רק בשרתים שמטפלים בעשרות מליוני בקשות לדפי PHP ביום. אם אתה מדבר על להתקין את זה על המחשב הביתי שלך, אז זה לא רלוונטי, בקשר למקום האכסון, תן לחברה המאכסנת לדאוג לזה.
מדובר פה על בעיות שהסבירות שהן יתעו ררו,היא לא מגוכחת , רק בשרתים שמטפלים בעשרות מליוני בקשות לדפי PHP ביום. אם אתה מדבר על להתקין את זה על המחשב הביתי שלך, אז זה לא רלוונטי, בקשר למקום האכסון, תן לחברה המאכסנת לדאוג לזה.