Photoshop much?

SleepySh

New member
Photoshop much?

אומנם קוראית סמויה. ראיתי שלא שמתם את התמונה. לא כ"כ ידעתי מה לחשוב על הריטוש העצבני שנעשה לה. מתגעגעת לשנות התשעים........אבל אני מניחה שלכל אישה יש שלב בחיים בה היא רוצה להחשב כ-"סקסית" (??) האם זה מה שחסר לאלניס בגיל 30?

Jagged chaos

New member
מזויף רצח...

בספק אם זאת אלאניס ולא מישהי צעירה שדומה. מה שבטוח - לאלאניס אין כזה חזה ענק, וב' - אלאניס של היום קצת התעקמה בפנים. שימי לב:

Jagged chaos

New member
פאק...כוסאמאמק זה לא מזויף...

נכנסתי לAM.INFO בשביל להראות לך עבודת פוטו-שופ, כמו זאת

Jagged chaos

New member
...אבל מה שראיתי היה../images/Emo26.gif

מתוך מגזין Allure לחודש ינואר 2008...

Jagged chaos

New member
הנה הסיפור../images/Emo26.gif

העיתון לקח חמש רוקריות ועשה להם מהפך. קצת התאכזבתי...פעם היא היתה יותר זורקת זין על כתבות שכותבות "Music is much about being seen as it is about being heard". נשמע כמו משפט הצדקה לריהאנה וכל הסגנון...שיהיה. מה אני אגיד, מתאים לה הקטע של השמלה השחורה והכפפות, מה שמעצבן בתמונה זו הפוזה והפן. אני מעדיף אותה יותר אורגנית. בכל מקרה, היא היתה מוכנה שיעשו בה מה שהם רוצים חוץ מלגעת לה בשיער, והנה הדבר שמשמח לשמוע ממנה- "הסתפרתי פעם קצר, וזאת היתה החלטה גרועה...". היא מספרת איך היא אוהבת להתלבש יפה ולצאת לארוחות. עוד היא אומרת "I was dirty, greasy, rocknroll touring girl for a long time- it's nice to get clean up"

Tarantelle

New member
לפחות היא מודה שלהסתפר קצת היה טעות../images/Emo103.gif

היא נראת פה כמו אווריל לאבין עם שיער כהה וקצת פחות שחור בעיניים. אבל הבגדים בול. למרות שבסה"כ- יפה.

למעלה