Phone sex

Trochilidae

New member
Phone sex

שלחה לי מסר. שאלה אם אני מדבר כמו שאני כותב. כי אם כן, אז היא הייתה שמחה לשמוע במו אזניה את התיאורים שחירמנו אותה כל כך שהחליטה לכתוב לי.
עניתי שאני בשלב הפנטזיה ושזה לא יהיה מעבר לשיחה, לפחות לא בשלב זה של חיי. היא ענתה שזה בדיוק מה שהיא רוצה. בישקשה שאזיין אותה לאט, בסגנון של הזיון של השכנה אבל לא סתם לשכפל. לזרום איתה חופשי. נתחיל לדבר ונראה לאן זה יוביל. אולי בכלל הקול לא יתאים ושום דבר לא יקרה.

שלחה מספר. הייתי לבד במשרד בשעה מאוחרת. הורדתי את המכנסיים כדי להיות מוכן. נשארתי בתחתוני כי לא הייתי בטוח לאן תביא אותנו הזרימה, ואם לא נסיים בשלולית של מים מעופשים.
קולה היה צעיר לגילה. נשמע בו רעד קל. היא אמרה שהיא אף פעם לא עשתה דבר כזה. לדבר בטלפון? לא, להזמין גבר לשיחה מהסוג הזה. עד עכשיו זו הייתה שיחה ממש רגילה. תפתיעי אותי.
אני התכוננתי. אני לבד ואני מוכנה ומזומנה.

תיאור חיצוני שלה לא ממש עניין אותי. רציתי לדעת מה היא מרגישה. היא התעקשה לתאר את שדיה הגדולים שקצת נפלו עם השנים, ואת התחת (כך היא אמרה) הסקסי שלה. אכר כך התחילה לתאר את הפרפרים בבטן. שאלה אם היא נשמעת לי מתאימה לשיחה אירוטית כזאת. הורדתי את התחתונים ונתתי מבט באברי שכבר הזדקר והתקשח. אמרתי לה שנראה לי שהמצב יצא משליטה.

היא הייתה ממש מיוחמת. לא אמרתי ולא תיארתי דבר, אבל היא סיפרה שהיא כבר רטובה ומתחילה להתנשם. ביקשתי ממנה לעצור לרגע. שאלתי אם היא יכולה לשכב במיטה בעת השיחה. כן. ולהתפשט לגמרי? היא כבר עירומה מלפני השיחה.

ביקשתי שתלחלח שתי אצבעות ותצמיד אותן לפיה כאילו היו שפתי. היא צייתה. אמרה שתציית לכל מה שאומר לה לעשות. ביקשתי שתשים אותי על הספיקר כדי ששתי ידיה יהיו פנויות. שוב, בקשה מאוחרת.

היא התחילה לספר שוב כמה היא מחורמנת מהסיפור שלי ואיך היא מדמיינת אותי מוצץ אותה בתשוקה. איך אני יונק את הדגדגן שלה ואיך היא מבקשת ממני להסתובב מעליה כדי שהיא תוכל למצוץ את הזין שלי בזמן שאני תוחב את הלשון שלי לתוך הכוס הרטוב שלה.

ניסיתי להשחיל מילה אבל היא כבר צווחה בקול נרגש כמה שהזין שלי נפלא ושאני מטריף אותה עם הלשון שלי. אני מכניסה שלוש אצבעות לכוס ודופקת את עצמי, או אלוהים! היא המשיכה והמשיכה. אני מוכרחה אותך עכשיו. זיין אותי. תן לי אותו. תן לי בכוח. קרע אותי...

המשכתי להקשיב בשקט איך היא מביאה את עצמה לשיא כשהיא מדמיינת שאני עושה לה מה שלא אמרתי. היא המשיכה בשלה דקות ארוכות עד שהגיעו הצווחות הגואלות. היא גמרה. ככה היא אמרה.

המתנתי בשקט. היא הודתה לי על הסקס הטלפוני הנפלא שהיה לה איתי.
ניתקתי את השיחה, הבטתי באברי הרפוי, הרמתי את תחתוני ולבשתי את מכנסי.
סליחה, אמרתי לו, טעות במספר. נחכה לשיחה הנכונה בפעם אחרת.

giligil55

Member
ב

מעניין עד כמה זה באמת מספק ...

Trochilidae

New member
גילוי נאות

היה נשמע לי שאותה זה סיפק (משום מה) מאוד. אותי לא. כנראה שצריך לנסות עם מישהי אחרת. לא הייתי חורץ דין על סמך מקרה אחד. אני עדיין פתוח להתנסות...

יש גברי שמכורים לזה

ויש נשים שמתפרנסות מסקספון
תציץ בעיתונים תראה כמה זה פעיל
תנסה אחת אחרת שתתן לך לשלוט בשיחה
אז הדמיון שלך יוביל את הזין לזקפה חזקה

למעלה