philosophical discussion

CANADA1979

New member
philosophical discussion

I was wondering the other day about something.... When u love someone who is, let's say, not that good looking, let's say ugly even. Would you think that he is good looking because you love him or would you acknowledge the fact that he is ugly and yet love him inspite.... I couldn't think about the answer.... When we are in love....do things look pink to us although for everyone else it looks grey??? I would love to hear your comments.​

forglemmigej

New member
OMG אבל בכל זאת-

יופי בא מבפנים ואגב זה נכון לא רק לבן או בת זוג אלא לאנשים בכלל.אם למישהו יש חרא אופי (שזה דבר שמאד קשה להסתיר אותו),לא יעזור שהוא נראה טוב. כמובן שבין הדברים הראשונים שמושכים אותנו זה הצורה החיצונית אבל לאורך זמן צריך לבלות עם הבן אדם זמן רב ואז עדיף שהשלם יהיה יותר מסך כל חלקיו. ובכלל מי שמחליט להיות חשוף עם עצם היותו חד מיני שזה צעד מאד גדול לא נראה לי שצורה חיצונית שמה אומרים עליה אנשים אחרים יקבע לו משהו בחיים.באופן אישי לא מענין ולא ענין אותי אף פעם מה יגידו.

eig

New member
אין חוקים

מנסיוני רב השעות, מצאתי שאין חוקים בכלל. כל אחד עכשיו יכתוב משהו אחר, לכל אחד התרשמות שונה. שורה תחתונה אין חוקים. צריכה להיות משיכה בין בני זוג, אבל משיכה לא אומרת להיות יפים לפי ההגדרות החברתיות. הייתי עם אנשים בחיי שלא הייתי אז וגם לא היום אומר שהם יפים, אבל היה משהו מיוחד שסיקרן אותי אישית בהם. אפילו לא לסקס חד פעמי לדעתי תמיד חייבים להיות יפים, לפעמים משיכה, סקרנות ועוד כל מניי נסיבות שהתחברו יכולים להביא שני אנשים להרפתקה נחמדה. ועל אחת כמה על זוגיות. כל אחד מוצא בשני דברים ייחודיים שלא תמיד עומדים בקנה מידה עם המוסכמה החברתית על יופי קטלוגי. ידידה שלי פעם, הייתה באובססיה לשכב עם מורה שהיה לנו. שהוא היה ממש לא יפה לפי כל הגדרה שהיא. וזה בדיוק מה שמשך אותה וסיקרן אותה. הלא יופי הזה, הרווק הנצחי הזה שאף אחד לא רוצה. האתמצה התאמצה והשכיבה אותו בסוף. מלימים גילינו שהבעיה הייתה לא מי רוצה אותו או לא רוצה אלא שהוא רוצה גברים :) אבל זה כבר לשרשור אחר :)

למעלה