philipns ,do i need visa?

soshi1

New member
philipns ,do i need visa?

i need imidetly info about manila how much maony for a day any good ghesthaose renting motorsicel, where,and how mauch and any ather info thanks a lot

siniver

New member
פליפינים

פיליפינים - ישראלים מקבלים ויזה ל59 יום בכניסה למדינה. מקום לינה טוב במנילה - מלטה פנסיון מבחינת כספית -ההוצאות קצת יותר מתאילנד ליום בערך 500$ לחודש. מקומות טיול במדינה: צפון - טרסות אורז מדהימות לוקח בין שבוע לעשרה ימים. עוברים בערים האלה:סגאדה ,בון טוק,בנאווי מנילה - שלושה לארבעה ימים - העיר העתיקה,בית הקברות הסיני,ארמון הקוקוס הנהר שצילמו את אפוקליפסה עכשיו. איים - בורקאי (מדהים ביופיו) פורטו גלרה מדינה מדהימה ,אנשים מקסימים תהני

מצטרף להמלצות החמות

יכול רק להסכים עם SINIVER. לגבי ויזה - בשני ביקורים בהפרש של 6 שנים נתנו פעם אחת ויזה ל-59 יום ופעם אחת ל-30. מקבלים בשדה התעופה. להגיד שישראלים מקבלים 59 ואם לא אפשר ללכת למשרד הפנים המנילה, חדר 106 ולבקש להאריך בחינם (או שלא). מה שמייקר את הטיול בפיליפינים ביחס לתאילנד זה עלויות התחבורה. בגלל מבנה המדינה, כדי להגיע ממקום למקום צריך לקחת מעבורת (לוקח זמן) או טיסה (יותר יקר כמובן). לפעמים תדירויות המעבורות והטיסות בין האיים (לא בחיבור עם מנילה) לא גבוהים ולכן כדאי לתכנן. אפשר לקנות כרטיס למספר טיסות באחת חברות התעופה וזה יוצא בזול יחסית. באי הצפוני לוזון יש המון מה לראות - לא לשכוח את הר הגעש TAAL. יש אי שנקרא PALAWAN - פחות מתקדם משאר האיים, מבודד ובלתי נשכח. יש בו חופים ונופים מקסימים וגם שמורת טבע יפה. כשמגיעים לשם,מתעניינים באיזה איים מסוכן לטייל ונמנעים מהאיים האלה - בעיקר בדרום. יש אי - BOHOL שמו, שיש בסביבתו ובו הרבה מה לראות. גן עדן לצוללים. תעשי חיים

soshi1

New member
philipins im alredy here

in manila at the moment this city realy want to make run from here but i have gust 4 days where swold i go? norte , borkai, or anywrher else thank alot p.s sorry about the english

soshi1

New member
לאן מומלץ להמשיך מנילה

יש לי טיסת המשך מנילה בעוד כמה ימים לאין לי המון כסף לאן כדי לנסוע מצתער על כפל הודעות פשוט לקח לי זמן להבין שיש אופציה לשפת האם נב קיבלתי הרבה המלצות על צפון לוזון מה המרחק מנילה אפשרי בנהיגה ?]אופנוע[ שוב תודהמ

להגיע לצפון ליומיים?

לי לקח חודש. אני זוכרת שנשארתי שבוע בסגדה. יש שם טרסות אורז מדהימות. אבל אם לא בא לך להגיע רחוק - לנהר של אפוקליסה עכשיו קוראים פג'סנחאן. אפשר להעביר שם יום - יומיים בכייף.

למעלה