"Philadelphia is the team to beat"

Yo-man

New member
"Philadelphia is the team to beat"

בתוכנית שלפני המשחק של יום שני (שראיתי רק אתמול) דיברו על ה-NFC east, וסקרו את הקבוצות. הקרב, לדעתם, הוא בין הג'איינטס לפילי (דאלאס ווושינגטון נראות להם פחות שלמות כרגע). מה שהכריע את הדעה שלהם ללכת עם פילי היו 2 עובדות: 1. הגיוס של מייקל ויק שפותח כל כך הרבה אפשרויות התקפויות שלא היו קודם, ושיגרום לקבוצות יריבות לבזבז זמן בתרגול מפני האפשרויות האלה - ישחוק את הקבוצות היריבות ויאפשר לפילדלפיה להפתיע. 2. העדרותם של פלקסיקו בורס ואמאני טומר יגרמו לאיליי להתרגל לרסיברים פחות מיומנים, ויש לזה מחיר. הפרשנים מאוד מפרגנים לפילי על זה שהם הסכימו לעזור לויק בשיקום שלו (שזו צביעות משעשעת, אבל נניח לזה כרגע) והם מאוד מתרשמים מזה שדרך החשיבה של ההנהלה היא "בואו ננצח השנה את הספורבול", לא בתכנון לעתיד אלא בגישת "כאן ועכשיו". אני לא בטוח שבאמת ויק הוא הג'וקר לעונה כולה, וגם לא ברור מאיזה שבוע יאפשר הקומישינר לתת לו לשחק. בסופו של דבר מתייחסים לפילי כקבוצה שהכי מחוייבת לעשות הכל כדי לנצח, ואני אומר - it's about @#$% time

avishaiam

New member
נראה שגם מקנאב מבסוט מזה..

הוא גם אמר שהוא עדיין לא יודע באיזה תפקיד הוא ישחק, RB,WR,או TE...

Yo-man

New member
ראיתי את מסיבת העיתונאים עם מק'נאב

נראה לי שהוא ניסה לשחק אותה מבסוט יותר משהוא מאמין במה שהוא אמר באמת. לא שהוא לא מרוצה מויק, אני מאמין לו כשהוא אומר שכן. רק שהוא היה ב-over acting ילדותי כשהוא אמר שהוא יכול לשחק בכל עמדה עכשיו... זה היה טיפשי. אני מאמין שהפעמים בהם דונובן יצא מהעמדה מאחורי הסנטר יוכלו להיספר על יד אחת עד סוף העונה. זה מסוכן מידי, כי כל מאמן הגנה יגיד לליינבקרס שלו שאם הם רואים את מק'נאב חופשי - להרוג. לא משנאתו אלא כדי לעזור לפילי להשתכנע שלא משתלם להם להוציא את מק'נאב לשום עמדה בה הוא לא מוגן ב-100%. מק'נאב מרוצה מהסיפור כי זה באמת נותן להם כלים שאין לאף קבוצה ובזה נותן להם יתרון משמעותי בכל משחק, ומקנ'אב מרגיש את החרב מונפת מעל צווארו כעוד הבטחה לא ממומשת.

avishaiam

New member
אמנם בגדול אני מסכים שזה היה ילדותיות יתר

אבל אני די בטוח שהבהירו - גם אם שיקרו- שאין שום מחשבה להחליף את מקנב, לא נראה לי שמחשבה כזאת עושה טוב לQB.

למעלה