Philadelphia Breaking News!!!!!!!!!!!!!!

laufgas

New member
Philadelphia Breaking News!!!!!!!!!!!!!!

אנדי ריד הכריז שמייקל ויק הולך לפתוח במשחק הבא למרות שקוב בריא!!! מיד מסיבת עיתונאים!

laufgas

New member
ולמי שפספס

אנדי ריד אמר שההתקדמות של מייקל ויק הפתיעה אותו מאוד לטובה. הוא עוד אמר שבתור מאמן הוא מחוייב לתת לסיכוי הטוב ביותר של לנצח, ושזה מייקל. הוא אמר שקווין קוב בסדר, ושלא מדובר בפציעה אלא בהחלטה מקצועית שקשורה לפוטבול נטו. ההחלטה התבשלה אצלו בימים האחרונים. אחד הדברים המעניינים שהוא אמר זה שהוא מרגיש אחד המאמנים הכי ברי מזל בליגה, שיש לו שני קורטרבקים שלדעתו יכולים להביא לו את האליפות, ששניהם ברמה מעולה.

Yo-man

New member
זה הולך להיות מאוד מעניין עכשיו

כי קוב התקשה מול גרין ביי בזמן שויק היה "בסדר" מול דטרויט. השבוע פילי בג'קסולנוויל. לא סוף העולם, אבל זה לא דטרויט. אני מאוד מקווה שויק יסתדר שם. בתוכנית ATH דיברו על התופעה, ואחד הפרשנים אמר שנכון שויק הצליח אבל ארגון שזרק את מק'נאב בשביל ההבטחה של קוב, שאימן את קוב לזה שתלה את העתיד בו - צריך שתהיה בו גם המחוייבות לקוב. שאר הפנליסטים אמרו שויק הוא עדין ה-QB נכי מלהיב שיש בליגה ושהוא בעצם עכשיו עושה מה שמק'נאב היה עושה לפני 8 שנים. אני מקווה שהניסוי הזה יצליח, כי בשבוע 4 משדרים ב-METV את וושינגטון בפילדלפיה. זה יהיה משחק היסטורי והיסטרי אם המאץ' אפ יהיה ויק מול מקנאב. (גם קוב מול מק'נאב יכול להיות עמוק, אבל לא מלהיב באותה מידה) מבחינתי - חדשות טובות.

arielgreisas

New member
זה בעצם יהיה שחזור של המפגש

בין השניים לפני 5 שנים בגמר ה-NFC. אז מקנאב ניצח בלי תנאי בכלל כי הוא היה ק"ב יותר טוב. למעשה, גם היום הוא ק"ב יותר טוב, כי קבלת ההחלטות שלו מתעלה על זו של ויק בכמה דרגות. אני בטוח שמקנאב יבוא עם הרבה מוטיבציה. חוץ מזה, מה הפכתם את קולב לקוב פתאום?

ThEgReEnKiNg

New member
אין לי בעיה לנסות את ויק עונה.

אבל אני מקווה שזה לא אומר שפילי איבדה את קולב עם ההחלטה הזאת. כי אם כן , אנדי ריד ממשיך להיות דביל.

ESPN

New member
אז זהו? נגמר עידן קווין קולב?

so much for that... בתור מישהי שאין לה יותר מידי משהו בעד או נגד האיגלס, כמובן שזה הרבה יותר מלהיב לראות את ויק מאשר ק"ב שבעצם עוד לא ידוע מה טיבו. חייבת להודות שיחד עם זה, זה נראה לי קצת מוזר. חשבתי שהתוכנית הייתה לבנות את העתיד. באותה מידה היו יכולים להשאיר את מקנאב.

laufgas

New member
מסכים איתך

זה בדיוק מה שאני חשבתי אתמול (כתבתי על זה גם כמה דברים בבלוג): מה שמאוד משעשע במה שקרה בחצי שנה האחרונה זה שפילדלפיה שחררו את מקנאב, אמרו שהם רוצים את קווין קוב כי הוא העתיד של הקבוצה כשמתחתיו ויק. למה זה מצחיק? כי בסופו של דבר, ויק קיבל את התפקיד – ואם יש שני שחקנים בליגה בתקופה הזאת שמשחקים באיזשהו דימיון ביזארי באופן דומה אחד לשני, הם דונובן מקנאב ומייקל ויק – שני קורטרבקים עם יד קטלנית, ורגליים מהירות. לשניהם יש פחות או יותר את אותו סגנון. בעצם, מה שאנדי ריד עשה, החזיר את פילדלפיה 7 שנים אחורה במובן כלשהו - הוא עשה טרייד על מקנאב, ואמר שקוב הוא העתיד של הקבוצה.

laufgas

New member
נעלם לי המשפט האחרון

בעצם, מה שאנדי ריד עשה, החזיר את פילדלפיה 7 שנים אחורה במובן כלשהו - הוא עשה טרייד על מקנאב, ואמר שקוב הוא העתיד של הקבוצה. ונתן למייקל ויק להוביל. אגב, לא צריך להיות נאיביים - מי שצריך לפתוח הוא השחקן שנותן לקבוצה את הסיכוי הכי טובה לנצח. כולנו יודעים שזה מייקל ויק.

mishuna

New member
החלטה קשה ומסוכנת

אמנם קשה לבקר מאמן שהולך עם הק"ב החם, כל הרקע וההקדמה פה פשוט לא מתחברים עם ההחלטה. מאז הטרייד של מקנאב, רק מדברים על כך שקווין קולב הוא המנהיג של הקבוצה, שהוא מתאים בול לשיטה של הקבוצה, שהוא שחקן שהשחקנים הצעירים יכולים ללמוד ממנו... ולא להזכיר את הדברים המובנים מאליו, שהוא שיחק רק איזה שני רבעים ונפצע, הוא לא שיחק גרוע או משהו.. עם כל הזמן שהוא ישב בסבלנות מאחוריי מקנאב, וכל הדיבורים והשבחים שהרעיף עליו אנדי ריד.. לא הייתי מסוגל להתמודד עם החלפה כל כך מהירה וקיצונית בק"ב... אין לי שמץ איך הוא יהיה מסוגל להאמין לעוד מילה שמוציא המאמן שלו, באמת פגיעה קשה באמון. לפחות יהיו לו 12.25 מיליון שהוא מרוויח העונה על מנת להתנחם מעט. סך הכל נראית החלטה מאד מסוכנת. מצד אחד די פוגעים ושורפים את היחסים עם קולב, שאני לא יודע אם הוא יהיה מסוגל להמשיך בקבוצה לאחר השפלה כזו, וגם נותנים את המושכות לשחקן שאמנם הרשים, אבל במשחק וחצי ומול יריבות בינוניות מאד... עונה משעממת לא תהיה שם בפילי, ואנחנו עוד לפני הביקור של מקנאב עם הרדסקינס..

laufgas

New member
יכול להיות שאתה צודק שההחלטה מסוכנת

אבל אולי אנדי ריד הבין שהוא עשה טעות כשהכריז ?| אם הוא הבין שהוא עשה טעות, אני מניח שמותר לו לתקן ולשנות משהו שנראה בעיניו כטעות. לא?

eran113

New member
הוא לא נתן לו צ'אנס

קולב לא קיבל עדיין צ'אנס העונה (חצי משחק לא נחשב) ואיך ריד יודע שהוא עשה טעות אם ככה? ק"ב צעיר בכדי שיהיה טוב בעתיד צריך לקבל נסיון וצ'אנסים ופילי היו צריכים לתת לו את זה אם הם אכן מאמינים בו. אם הם לא מאמינים בו הם לא היו צריכים לשחרר את מקנב. ההחלטה הזו היא טעות לדעתי אבל טעות שניתן לתקן במשחקים הבאים עם החזרת קולב להיות הק"ב הפותח.

laufgas

New member
ההסבר הוא מאוד פשוט

תסתכל על המחצית הראשונה במשחק מול גרין ביי שקוב שיחק, ותסתכל על המחצית השניה שויק שיחק. יש הבדל עצום בין 'האנרגיה' בצד של פילדלפיה שממש אפשר לשים לב אליה כשויק נכנס לשחק. אנדי ריד הסביר בצורה מאוד פשוטה את ההחלטה. הוא אמר (וצדק) שהאחריות שהקבוצה תנצח היא שלו, וכרגע ויק נותן להם לדעתו את הסיכוי הטוב ביותר. אני חושב שלא מדוייק להגיד שקווין לא קיבל צ'אנס. הוא שיחק מחצית שלמה והספיק לעשות בה כלום ושום דבר. זה לא המשחק הראשון שהוא משחק. הוא שיחק כבר כמה פעמים. מעבר לזה, אנדי ריד הבהיר שקווין קוב עדיין יקבל את ההזדמנויות שלו.

ThEgReEnKiNg

New member
תעשה לי טובה.

אתה באמת שופט שחקן בגלל מחצית אחת? מחצית אחת? זה מספיק לך כדי לשרוף שחקן ששילמת כל כך הרבה , שהעפת את הקווטרבק הכי טוב בהיסטוריה של הפרנצ'ייז שלך בגללו. לי זה ממש לא הספיק. הבעיה היא לא שמייקל ויק פותח , הבעיה הייתה כל ההתנהלות של אנדי ריד והאיגלס בקיץ. כנראה שהם לא היו 100% בטוחים בקולב , חבל שהם גרמו לו ולנו לחשוב ככה. עכשיו סתם יש סביב הקבוצה בלאגן. ד"א , יש שמועות שהשחקנים החדר הלבשה עשו את ההחלטה הזאת בשביל אנדי ריד.

laufgas

New member
זאת בדיוק הנקודה

אני לא שופט בפרקי זמן. אני שופט לפי מה שאני רואה. אתה כבר קובע ששרפו אותו. אולי זה נכון, אבל אולי לא. בדיוק כמו שלא מרשיעים אדם בעבירה אם יש אפילו ספק קטן שהוא אשם, ככה גם אי אפשר להגיד שנשרף קורטרבק עד שבאמת לא נדע מה יקרה. בכל מקרה, אני רואה שמייקל ויק מוכן יותר להנהיג את הקבוצה הרבה יותר מקווין קוב. אני גם אגיד לך מעבר לזה - אם היית שואל אותי אם אני מוכן שפילדלפיה תזכה בסופרבול השנה, ובתמורה שמייקל ויק יעזוב את פילדלפיה ובנוסף שחמשת העונות הבאות של פילדלפיה יהיו זוועה - הייתי לוקח את זה בלי למצמץ. עם ויק נראה שיש סיכוי ריאלי לעשות משהו שלא עשו בפילדלפיה מאז 1960, וגם אז זה לא היה סופרבול. לגבי מה שאמרת על ההתנהלות של ריד - אני מסכים במשהו אחד בקשר לזה -- גם על המגרש וגם מחוץ למגרש, הוא מקבל החלטות טוב עם נטייה להחלטות שערוריתיות עם השלכות קשות. למרות זאת,אני מאמין שרק עם מאמן לטווח ארוך אפשר להגיע להישגים. אפשר להתעצבן או לאהוב את המהלך, אבל כמו שה-NFC EAST נראה מאז תחילת העונה, עם מייקל ויק פילדלפיה הפייבוריטית לזכות בבית נכון לכתיבת שורות אלו.

ThEgReEnKiNg

New member
לא צריך להשתגע.

כולה ויק ניצח את דטרויט , שהיא אחת הקבוצות הגרועות בליגה. לא צריך לדבר על לזכות בבית ובטח שלא לזכות בסופרבול. נראה מה הוא עושה נגד ג'קסונויל השבוע.

laufgas

New member
אתה צודק. לא צריך להשתגע - לא סופרבול, אבל...

ולפני שאני ממשיך - לפני תחילת העונה לא ציפיתי לשום דבר מפילדלפיה. הייתי כל כך בטוח שהמקום הרביעי השנה 'מובטח' לנו ב-NFC מזרח, שבאמת לא יכולתי (כמו רוב האנשים) לצפות מה יקרה. מה שקרה, שהפתיע אותי, זה בשבועיים הראשונים של העונה, מכל ה-NFC, הבית המזרחי התחיל הכי חלשל. אפילו סן פרנסיסקו נראו טוב בהפסד מול ניו אורלינס, והם עדיין במאזן שלילי. אחרי שראיתי את זה - פתאום יש בי תקווה שאולי גם מהעונה הזאת ייצא משהו. אני מסכים איתך שצריך קודם לראות איך מייקל ויק יתמודד מול הגנות חזקות יותר, אבל יש פה מצב שאפשר לנצל ויהיה חבל לפספס אותו.

ThEgReEnKiNg

New member
לא מפחיד אותי עונה בלי כלום

יש לנו שחקנים מוכשרים וצעירים בצד ההתקפה (ג'קסון , מקלין , מקוין וגם סלק.) ההגנה לעומת זאת :\

laufgas

New member
אין פה עניין של פחד

רק עניין של לנצל את ההזדמנות.

למעלה