phil & teds e3

yaelraza

New member
phil & teds e3

שלום לכולן, שאלה זו מיועדת לבנות עם ילדים עם הפרש קטן (סביב השנתיים) כמו שעומד להיות אצלי. אני יכולה לקבל עגלה מהסוג הבא יחסית בזול - השאלה היא האם היא באמת שימושית ולכמה זמן? העגלה נקראת phil & teds e3 - ניתן לראותה באתר המצורף ובתמונה. האם אלך יותר עם העגלה הרגילה שלי היחידה והמנשא או שיש סיכוי לנצל עגלה כמו זו? מה דעתכן המנוסה?

אמיתמי

New member
ראיתי משהו כזה פעמים

ולי זה נראה מצויין. לא ניסיתי. נושא ההתניידות עם שניים קטנים הוא לא פשוט. אצלנו הפתרון של מנשא ועגלה היה בשימוש, אבל אם היתה אפשרות הייתי שמחה למשהו כזה.

אמיתמי

New member
חוזרת בי

איך עולים מדרגות עם דבר כזה? רואים מהנ קורה עם הגדול?

POOH*

New member
נראה לי בעייתי...

כלומר זה נראה נוח במבט ראשון אבל בעצם הילד הגדול שיושב למטה לא רואה כלום חוץ מהאחורה של העגלה - נראה לי די מבאס וגם זה רק יושב כלומר הוא לא יכול להירדם בזה בנוח. וגם אין אופציה לסל ככה.. אצלי ההפרש שנה ועשר. ואכן השתמשתי במנשא ועגלה ואח"כ עגלה וילדה הולכת.. לקח יותר זמן להגיע לכל מקום אבל לא כל כך נורא. אבל כאמור לא התנסיתי בעגלה כזו אז לא יודעת לכמה זמן זה שימושי ואם בכלל. POOH

עדי25182

New member
לא יודעת.. אבל זה נראה לא ממש נוח

לתינוק.. הילד הגדול מסתיר לו את כל האור... ואם הוא בוכה כי נפל לו המוצץ צריך להתחיל לפרק הכל

עדי25182

New member
אני ראיתי משהו ממש מגניב א

ממשהי שקנו לה בחול אבל אני לא יודעת אם יש להשיג בארץ ובכלל כמה זה עולה

memko

New member
ממש לא נראה לי...הקטן תקוע שם בלי אור

בלי יכולת לראות מה קורה, נראה לי רעיון לא טוב....אבל יש עגלות רכבת כמו שהיה לgallish ואני חושבת שהיא מוכרת אותה.

ראיתי פעם נדמה לי שבשילב

תוספת של מעיין מגרעת לרגליים (כמו מדרגה כזו) , שאפשר להוסיף בחלק האחורי של כל עגלה סטנדרטית ועליו הילד הגדול יכול פשוט לעמוד ולהחזיק בידיות של העגלה לתמיכה. (כמובן שמיועד לילד גדול שהולך טוב ולא לפעוט שעדיין לא הולך). זה היה נראה לי בזמנו פתרון אידיאלי ל2 ילדים בהפרשים קטנים.

rjf

New member
אני הייתי הרבה זמן עם מנשא ועגלה עד שנהיה לי

כבד וחם מדי (עד 9 חודשים אני חושבת) ואז התמזל מזלי ואחי נתן לנו טיולון ישן שלהם של פרגו פג שיש לו מין מדרגה קטנה כזאת מאחרוה - אז הקטנה יושבת והגדול עומד על המדרגה וזה פשוט נפלא!!!! זה טיולון שמתקפל כמו מטריה מספק אותנו בהחלט לא מסורבל לא מסובך לא יקר....עושה את העבודה!

יש לי הפרשים של 1 ושמונה (בין השנייה לשלישי)

והפרש של 2 ו-3 בין השלישי לרביעית. השתמשנו בעגלה הרגילה והגדול / ה יותר פשוט הלך / ה ברגל (אבל לא היו לנו מרחקים מאוד גדולים ללכת על בסיס יומיומי) או עמד על העגלה... אם היינו הולכים גם אני וגם בעלי היינו לפעמים לוקחים עגלה וטיולון - כל אחד עם מישהוא..

למעלה