Phd באנגליה

WhoTookMyUser

New member
Phd באנגליה

התקבלתי ל PHD באנגליה אחרי ראיון טלפוני, מדובר על תוכנית אירופאית עם משכורת חודשית,
הבנתי שאם התקבלתי, ויש (CAS (Confirmation of Acceptance for Studies, המוסד בעצם העריך את היכולות שלי באנגלית.
האם אני עדיין צריך לעשות IELTS?

תודה,

Philip Jr

New member
תשובה (או חוסר תשובה)

לא ציינת אפילו באיזה מוסד מדובר, אבל אני חושב שכדאי לך לבדוק מולם בכל מקרה כדי לא להסתכן. נהלים משתנים כל הזמן, ויתכן שעצה שתקבל פה לא תהיה נכונה. זה לא יעלה לך יותר מ - EMAIL או טלפון קצר.

בנוסף ויותר חשוב מזה - מזל טוב על הקבלה לדוקטורט

Philip Jr

New member
ואולי בכל זאת

בגלל שסקרן אותי בדקתי באתר של רשות ההגירה האנגלית, ואכן נראה שאתה צודק. בכל זאת הייתי בודק מול המוסד, או בעצמך מגישוש באתר הנ"ל.

WhoTookMyUser

New member
בדקתי

גם לפני כן באתר של הרשות וזה מה שהבנתי,
גם הפרופסור שראיין אותי לא אמר לי כלום בקשר למבחן.
הפעם הראשונה ששמעתי על המבחן היתה בשיחה עם נציגת BRITISH COUNCIL.
אני יכול לשאול את הפרופסור בתקווה שזאת לא תהיה שאלת קיטבג..

Franz Biberkopf

New member
בימינו הבעיה הגדולה היא הוכחת ידיעת אנגלית

לקונסוליה הבריטית. הם הפכו להיות נוקשים ביותר בעניין הזה. נוקשים ברמה של אם יש אוניברסיטה בבריטניה שמציעה לך משרת הוראה ונותנת לך ספונסרשיפ, עדיין הקונסוליה לא מאמינה שאתה יודע אנגלית.
לכן, צריך ללכת בדיוק לפי מה שכתוב באתר של UKBA. הם הרבה יותר מדי שמחים לדחות וויזות, גם לסטודנטים.
בכל מקרה - ברכות על הקבלה!

WhoTookMyUser

New member
לפי מה

שכתוב פה:
קישור
בסעיף MORE INFORMATION
How will your English language skills be assessed? (Applicants whose CAS is assigned on or after 21 April 2011)

"are proficient at CEFR level B2 in each of the 4 components of language learning (reading, writing, speaking and listening), by choosing its own method of assessing your English language ability."

נראה לי שזה הסעיף שמתאים לי :)

WhoTookMyUser

New member
אנא תקנו אותי אם אני טועה

כי אני קורא פה שגם פוסט-דוקים עשו את ה IELTS

האם זה תלוי אוניברסיטה או בכל מקרה צריך?

Franz Biberkopf

New member
אכן, פוסט-דוקים שאין להם תואר מאוניברסיטה

דוברת אנגלית חייבים להוכיח ידיעת השפה. אחת האופציות היא IELTS.
אני לא יודע מה הדרישות בנוגע לסטודנטים.
בכל מקרה, הדרישה היא לא מהאוניברסיטה אלא מצד רשויות ההגירה הבריטיות (UKBA). לכן, אין גמישות בעניין הזה.

Philip Jr

New member
אני חייב לומר

שיש לי תחושה שכדאי פשוט להיבחן. הנהלים "מרמזים" שהמבחן לא נדרש במקרה שלך, אבל התגובות פה ואחרות מרמזות לי שאולי "תיפול" על איזה פקיד שלא יקבל זאת. אמנם מדובר בהוצאה כספית וזמן אבל אולי כדאי פשוט להיבחן.

לחילופין במקרים כאלו אני ממש ממליץ לא להסתמך רק על דברינו בפורום, אלא ללכת למקור ולשאול שם. לא הייתי רוצה שגולש או גולשת יפגעו בגלל עצה לא טובה פה, ולמרות הרצון הטוב של כולנו תמיד יש מקום לטעויות.

למעלה