Phantommmmmmmmmmm איי מיסט יו יסטרדיי נייט... קרמבו
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 11/10/02 #2 יכולה לאשר.... הכתף שלי עדיין רטובה. די קרמבי די....חומד...עוד כמה ימים... ששששש....תהיי ילדה טובה ואל תעשי פאדיחות
יכולה לאשר.... הכתף שלי עדיין רטובה. די קרמבי די....חומד...עוד כמה ימים... ששששש....תהיי ילדה טובה ואל תעשי פאדיחות
ק קרמבובת New member 11/10/02 #3 וכאילו..מה רע בפדיחות? אני כמו דרדי מוציאה כל מה שבבטן.. וכמו צופי.. גם כל מה שב... טוב לא חשוב פנטום הבטיח שיחזור מהר עם התרופה חחח
וכאילו..מה רע בפדיחות? אני כמו דרדי מוציאה כל מה שבבטן.. וכמו צופי.. גם כל מה שב... טוב לא חשוב פנטום הבטיח שיחזור מהר עם התרופה חחח
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 11/10/02 #5 טוב נו....את מכריחה אותי... לשנן באוזנייך (וגם בעיניך) את הסיסמא ריקדי...ידך הניפי את בתוך הקצב.... חחחחחחחחח מואהההה
טוב נו....את מכריחה אותי... לשנן באוזנייך (וגם בעיניך) את הסיסמא ריקדי...ידך הניפי את בתוך הקצב.... חחחחחחחחח מואהההה
ה הדרדסית הנשית New member 11/10/02 #6 הלו הלו קרמבובה..אני../images/Emo10.gif פדיחות אניייייייייייייי וכי למה????
ה הדרדסית הנשית New member 11/10/02 #7 קרמבובה נכון זה שירשור געגוע.. אז גם אני רוצה לצעוק כאן בוטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU I´M MISSING YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU (אוףףףףףףףףףףף איפה בוטן )
קרמבובה נכון זה שירשור געגוע.. אז גם אני רוצה לצעוק כאן בוטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU I´M MISSING YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU (אוףףףףףףףףףףף איפה בוטן )