רובין I Came In
New member
PET SHOP BOYS ../images/Emo32.gif
אני נרגש ומאושר לבשר לכם שהייתי בהופעה עכשיו של הפט שופ בויס ופשוט אין לי מילים כמה נהניתי !!! קודם כל אני הגעתי עם אח שלי איזה שעתיים לפני למקום ההופעה (גני התערוכה - ביתן 1), והייתה אווירה מדהימה. למי שלא יודע, ביתן 1 יכול להכיל 6,100 איש ואני מנחש שבקלות היו שם 6,500 איש. ואם נלך קצת מעבר, היה לי ברור שמהרגע שאנחנו מגיעים לשם, שהולך להיות מעניין. גם כי זה הרוב מבוגרים, וגם כי הייתה נוכחות די מכובדת של קהילת ההומוסקסואלים. בכל מקרה, אח שלי זכה ב-2 כרטיסים ברדיו, אז הרגשנו צורך מטורף לבזבז כמו משוגעים על שתייה ועל אוכל. אני אכלתי איזה כמה פרוסות, שתיתי כמה בירות, היה טוב. ואז נזכרתי שהם היו פה פעם בישראל, בבריכת הסולטן (ירושלים שליטה). אבל אז לא ממש יצא לי להגיע. ואז נכנסנו לאולם. אני אומר לכם, אין דברים כאלה, האווירה באולם הייתה מדהימה, עמדתי כמה מטרים משמאל לבמה ואח שלי הרגיש צורך לעמוד ממש על הגדר, אז פשוט נפרדנו אבל זה לא שינה כלום. הגיע החימום בצורת די ג'יי שבידרה רק את עצמה, כולנו כל הזמן חיכינו שהיא תסיים את הקטע שלה, וכל פעם שהיא סיימה והתרחקה מהשולחן, כולם מחאו לה כפיים כי הם חשבו שהיא סוף סוף הולכת הבייתה
אחר כך יצא לי להסתובב קצת באולם, ובוא'נה, רואים שלא הייתי הרבה זמן בתל אביב. כמה כוסיות וכל אחד נראית כמו מיליון דולר. זה פשוט הרג אותי מבפנים. אבל רובן היו עם בני זוג או בנות 30+ ופשוט רייריתי בשקט. ואז האלופים עלו לבמה, הם שרו את כל הלהיטים הכי גדולים שלהם - West End Girls It's a Sin Always On My Mind Go West ועוד מלא שפשוט אני לא זוכר את השם שלהם אבל מכיר רק במילים, ובוא'נה, הם הדהימו את האולם. לא הייתה שנייה משעממת, כולנו רקדנו, מחאנו כפיים ושרנו לקול השירה לאורך כל המופע ופשוט ראינו בעיניים של הפט שופ בויס שהם נהנים להופיע מול הקהל הישראלי. זה היה מדהים, היו כובעים בצורת ריבוע, ולגו, וקופנטי, ובירות, וריקודים ורקדניות, וכל מה שאפשר לבקש ממופע פופ ב2009, ואני מאוד נהניתי. אני מדרג את ההופעה הזו בתור 9.5 מתוך 10. - הורדתי חצי נקודה כי אני ישראלי ותמיד צריך להשאיר מקום לקטר
אחרי המופע כמה מהסלב המקומיים שלנו, וכמה שהם נראו עמחה ליד הפט שופ בויס. הם בהחלט היו צריכים את המופע הזה כדי לראות איך עושים את זה כמו גדולים.
ועכשיו חזרתי לפורום האהוב עליי כדי לספר לכם
מחר אולי אשים כמה תמונות מהמצלמה של אח שלי, בשביל שתתרשמו.
אני נרגש ומאושר לבשר לכם שהייתי בהופעה עכשיו של הפט שופ בויס ופשוט אין לי מילים כמה נהניתי !!! קודם כל אני הגעתי עם אח שלי איזה שעתיים לפני למקום ההופעה (גני התערוכה - ביתן 1), והייתה אווירה מדהימה. למי שלא יודע, ביתן 1 יכול להכיל 6,100 איש ואני מנחש שבקלות היו שם 6,500 איש. ואם נלך קצת מעבר, היה לי ברור שמהרגע שאנחנו מגיעים לשם, שהולך להיות מעניין. גם כי זה הרוב מבוגרים, וגם כי הייתה נוכחות די מכובדת של קהילת ההומוסקסואלים. בכל מקרה, אח שלי זכה ב-2 כרטיסים ברדיו, אז הרגשנו צורך מטורף לבזבז כמו משוגעים על שתייה ועל אוכל. אני אכלתי איזה כמה פרוסות, שתיתי כמה בירות, היה טוב. ואז נזכרתי שהם היו פה פעם בישראל, בבריכת הסולטן (ירושלים שליטה). אבל אז לא ממש יצא לי להגיע. ואז נכנסנו לאולם. אני אומר לכם, אין דברים כאלה, האווירה באולם הייתה מדהימה, עמדתי כמה מטרים משמאל לבמה ואח שלי הרגיש צורך לעמוד ממש על הגדר, אז פשוט נפרדנו אבל זה לא שינה כלום. הגיע החימום בצורת די ג'יי שבידרה רק את עצמה, כולנו כל הזמן חיכינו שהיא תסיים את הקטע שלה, וכל פעם שהיא סיימה והתרחקה מהשולחן, כולם מחאו לה כפיים כי הם חשבו שהיא סוף סוף הולכת הבייתה