Pet shop boys - Cubism - The DVD

alpha80

New member
Pet shop boys - Cubism - The DVD

הגיע הזמן לכתוב מעט על CUBISM, ההופעה שצולמה במקסיקו סיטי ב-14 בנובמבר 2006. המופע מבוסס על האלבום האחרון של הצמד Fundamental שהופיע כמה חודשים לפני כן, שלדעתי - זה הדבר הכי קרוב לאלבום Very מ-1994, שהוא שיא השיאים שלהם מבחינת הפקה מוסיקלית. המופע כולל להיטים של השניים מ-20 השנה האחרונות, (רובם משנות השמונים ותחילת התשעים וכמה מהאלבום החדש, למעשה רק 2 שירים מהתקופה שבין 1997 ל-2005, ומפתיע - אף שיר מתוך Nightlife!! ). שיר רודף שיר, גם מבחינה מוסיקלית וגם מבחינה רעיונית, ממש כמו במחזמר. אין זמן לנשום בין שיר אחד לשני. אבל החוט המקשר הזה בין השירים הוא בעצם החוט המקשר בין הפט שופ בוייז של 1985 והפט שופ בוייז של 2006. והקול של ניל רק השתפר עם השנים. לביקורת המלאה .......

NoKiA2003

New member
לצערי הפט שופ בוייז כבר לא מחדשים כלום

הוצאות מחודשות ואלבומי הופעות שהפכו למסחטת כספים. חבל

alpha80

New member
יא משבית שמחות שכמוך ../images/Emo3.gif

שמעת את האלבום האחרון Fundamental?.. כמה אלבומי הופעות כבר יצאו להם?.. 1. הוצאות מחודשות?.. כולם מוציאים, לא רק הם. הפט שופ בוייז לפחות ממשיכים להוציא חומר חדש לפחות אחת לשנה.

NoKiA2003

New member
השאלה איך החומר הזה נשמע

והוא נשמע רע. אותו דבר לגבי אירייז'ר אגב ושוב אני אומר את זה בצער רב!!!

bloodmachine

New member
אתם פתתים../images/Emo103.gif

מתי הבויז כן נשמעו חדשניים?!!! שהסינגלים שלהם יצאו כתינוקות בני יום בשנות השמונים - כמו west end girls, lets make money - הם מעולם לא היו חלוצים או ממצאי זרם או סגנון חדשני. אי לכך, אני די אוהב לשמוע אותם פעם אחת כל שלוש שנים כי יותר מזה זה פשוט משעמם. לדעתי הם הרבה יותר טובים ממודרן טוקוינג שכל שיר שלהם נשמע אותה הגברת בשינוי הנזלת.

GoLd ChAiN

New member
Objection../images/Emo70.gif

אם יש מישהו שעוד מחדש - זה הם. ולא רק בחומרים חדשים, גם בלא למחזר את עצמם. הם גם כותבים ומפיקים לאחרים וגם מגוונים בכיוונים שלהם. סביר, הגיוני ומתבקש שיוציאו גם אוספים והופעות פה ושם, אבל זה ממש לא בא על חשבון חומרים חדשים.

NoKiA2003

New member
כותבים ומפיקים למי?

לרובי ווילאמס? נו באמת, זה קטע רע ועלוב ושבלוני.

Modium

New member
ב-Fundamental הם לפחות נפטרו סוף-סוף ממחלת

האומצה-אומצה שתקפה אותם באלבומים הקודמים? כי אם כן, יש מצב שאני אתן לאלבום הזדמנות (אני פשוט איבדתי תקווה לגביהם).

sandbird4

New member
אז נכון שהם ממחזרים את עצמם

והאלבום האחרון נשמע כמו מחזור של הקטעים הכי טובים שלהם מהעבר, אבל בכל זאת ההופעות שלהם תמיד מקוריות ומיוחדות אפילו שהם לא באמת שרים או מנגנים באף הופעה שהם עשו. איך שהוא גם המופע הכי פשוט שלהם באיזה תוכנית טלויזיה עם פליבק מלא ובלי רקדנים וקוביות נראה יותר טוב מהופעות באותו סיגנון של אחרים.

למעלה