personal recommendation

GeJuFan

New member
personal recommendation

אז הגיע השלב בחיי שגם אני צריכה לכתוב כזה מכתב לעצמי על מנת להעביר למעסיקה לשעבר שתחתום.
מדובר במכתב שיילך כחלק מחבילה עם שאר מידע עליי והחתולים לבעלי בתים פוטנציאלים, אז לא מדובר כאן במגילה.

אין לי מושג מאיפה להתחיל. המלצות?

3rd CYR

New member
בגדול

זה יכלול:
1. סופרלטיביות של עד כמה ההמלצה עליך היא חמה ובלתי מסויגת (גם בפתיח וגם בסיכום המכתב)
recommend without reservation למשל, שימוש במילה delighted לתיאור השמחה על ההזדמנות לחלוק את רשמיה עם כל דיכפין. תסתכלי על מכתבי המלצות אפילו אקדמיות ותראי דוגמאות של פתיח/סגירה נלהבים.
2. כמה זמן היא מכירה אותך ובאיזה אופן (להיות ספצפיים לגבי סוג הנכס שבו התגוררת)
3. דעתך עלייך כדיירת עם הדגש על החתולים (שקטה, נעימת הליכות, משלמת בזמן, הדירה נקיה ומטופחת, החתולים לא עשו שום נזק מעולם, אף אחד מעולם לא התלונן עלייך, כל דבר אחר שאת מעלה על דעתך שהיה מעורר חשש אצל משכירים פוטנציאלים במקרה שלך)
4. אם אפשר סיפור קצר של שני משפטים להמחשה (כלומר שזה לא יישאר ברמה התיאורטית והסופרלטיבית אלא עם דוגמאות קונקרטיות
&nbsp
מקווה שזה עוזר.

3rd CYR

New member
עוד משהו

שכחתי לציין שבסוף צריך גם כמובן טלפון ואימייל של הממליצים ושהם ישמחו לחלוק מידע נוסף אם יש צורך.
&nbsp
תעשי גוגל על
tenant reference letter
ותראי מלא טמפלייטים ודוגמאות. לא כולן טובות בהכרח אבל זה יתן לך רעיונות לניסוחים.

GeJuFan

New member
לא מדובר בבעלת הבית

מדובר בבוסית שלי לשעבר במשרה הסטודנטיאלית שלי בה עבדתי במשך 3 שנים.

3rd CYR

New member
איזכור החתולים בהודעה THRE ME OFF

ולמה מגילה? מה שאמרתי לך נכנס לחצי עמוד ברווח בודד. בערך משפט אחד על כל משפט בהודעה שלי אליך.
&nbsp
הייתי אומרת שהכל זהה למה שכתבתי (מן הסתם, לא לציין את הנכס שאת גרת בו אלא המסגרת שבה עבדתן ואת התפקיד שלה ושלך, במשך X שנים מY עד Z). היא לא יכולה להגיד משהו על הניקיון בדירה שלך אבל היא כן יכולה להגיד דברים כמו personable, בוגרת, מסודרת ואחראית, וכן דוגמא קונקרטית עדיין תמיד מחזקת כל המלצה כי סתם להגיד "אחראי" או "נחמדה" זה לא חזק כמו להגיד "אחראית" ולהוסיף "סיפור" כמו "אני מילולית, סומכת עליה עם המפתח למשרד שלי, דבר שלא עשיתי מעולם עם אף סטודנט אנרגרד עד שפגשתי את מיז ג'ופן".
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה