Personal Jesus / Depeche Mode

turrican

New member
Personal Jesus / Depeche Mode

הנה שיר חביב ללילה.. אחד השירים המצליחים בכל הזמנים של דפש מוד ,השיר זכה לאינספור מיקסים ולקליפ מאד מצליח מאת אנטון קורבין. מהאלבום Violator ב-1990. עוד פרט שנוגע לדפש מוד מהפורום, לאחרונה קיטלגתי את המאמרים ויש סקצייה נפרדת רק לדפש מוד אז אני חושב שמעריצי דפש מוד ימצאו בפורום בית חם (תשאלו את דודו מהום סנטר..) ובכלל יש לא מעט התייחסויות אליהם נכון Pimpf ?
Personal Jesus Depeche Mode Reach out and touch faith Your own personal Jesus Someone to hear your prayers Someone who cares Your own personal Jesus Someone to hear your prayers Someone who´s there Feeling unknown And you´re all alone Flesh and bone By the telephone Lift up the receiver I´ll make you a believer Take second best Put me to the test Things on your chest You need to confess I will deliver You know I´m a forgiver Reach out and touch faith Reach out and touch faith Your own personal Jesus... Feeling unknown And you´re all alone Flesh and bone By the telephone Lift up the receiver I´ll make you a believer I will deliver You know I´m a forgiver Reach out and touch faith Your own personal Jesus Reach out and touch faith.​

pimpf

New member
בוודאי, איזו שאלה! ../images/Emo13.gif

אוהבת את השיר הזה במיוחד! יש לי סיפור קטן איתו... לא יודעת אם לקרוא לזה "גורל" או פשוט מקרה, שהגעתי למכום הנכון בזמן הנכון
. את דפש אני שומעת כבר למעלה מ-10 שנים. גיליתי אותם בערך כשהייתי בת 14 (ונקצר את הסיפור), והיה לי את האוסף 81-85 במשך כמה שנים טובות! לא היה לי שום דבר נוסף, ולא ידעתי שהם עדיין קיימים. במהלך השנים (התברר לי יותר מאוחר), הכרתי כמה שירים שלהם ולא ידעתי שזה הם שרים את זה, עקב בורות מוסיקלית
ובגלל העובדה שבקושי דיברו עליהם בארץ. בקיצור, אחרי כמה שנים טובות שהייתי באילת, נכנסתי לחנות דיסקים והשיר הזה התנגן לו ברקע. אמרתי לעצמי "וואלה, אני מכירה את השיר הזה- אחלה שיר! ואני ממש אוהבת אותו". ניגשתי למוכרת ושאלתי אותה מי שר את זה? והיא ענתה לי "דפש מוד". מכירים את הרגעים האלה בחיים, שקורה משהו ובאותו רגע אתה יודע שזהו. משהו הולך להשתנות... אז זה מה שקרה לי. בשנייה שהיא אמרה "דפש מוד" ידעתי שהם, הם מה שחסר לי בחיים...
ואז עשיתי קנייה (בשתי "נגלות"), וקניתי את כל הדיסקים שלהם. אח"כ באו הסינגלים והשאר הסטוריה!!
חפי.

למעלה