Personal best

Skyller

New member
Personal best

לא יודעת אם כולם מכירים- אבל הפייטונים הוציאו סדרת DVD של אוסף המערכונים הטובים ביותר של כל אחד מהפייטונים. ראיתי את זה של מייקל ושל ג'ון, וזה היה הזוי לחלוטין!!! מישהו ראה את זה של ג'ון קליז??????? היה קטע שבו הוא כועס על גרהאם צ'פמן על זה שהוא רק מת ולא עושה את העבודה שלו או משהו כזה... וגם- ראיתי משהו משעשע שסטיב מרטין הנחה על מונטי פייטון. הקטע המשעשע הוא שבסוף הוא אומר משהו כמו "מונטי פייטון. איפה הם עכשיו? הנה, הם בארון הזה." הוא פותח ארון ושם נמצאים הפייטונים... (גרהאם צ'פמן נראה ממש נוראי, מסכן) הוא סוגר את הדלת ושומעים את מייקל אומר "סטיב?? סטיב, תפתח את הדלת של הארון. הם אמורים לראות אותנו... סטיב? סטיב?!?!?!" משעשע...

sashkashurik

New member
כן, ניסיתי לראות את זה של

טרי גיליאם - זה היה רצף של סרטים מצויירים הזויים לגמרי האלה - ממש לא הייתה לי סבלנות לזה. אבל אהבתי מאוד את CONFUSE THE CAT. זה היה גדול! וגם אליפות העולם במחבואים או משהו כזה. יש לי את זה מוקלט, אני באמת צריכה לחזור לראות את זה, כבר שכחתי.

Skyller

New member
כי טרי גיליאם פסיכופט...

תכלס- באמת אני לא מבינה את רוב הדברים שהוא עושה. הכוונה לכל הדברים המצוירים האלו, אני אישית לא רואה אותם כמצחיקים במיוחד. אולי יש איזה אחד או שניים משעשעים, אבל הרוב... גם למשל הקטעים עם התמונות שהוא לוקח ומזיז להם כל מיני דברים... לבלבל חתולים גם היה הזוי לגמרי. אהבתי את הרעיון, אבל רוב מה שהם עושים כדי לבלבל את החתול היה מטופש...

למעלה