Perris Valley Skydiving

maybemor

New member
Perris Valley Skydiving ../images/Emo160.gif

הכל התחיל בהצעתו של Erez (כן כן ה
עולם) לבוא לבוגי שבפריס במקום הקונבנצ'ן שהתבטלה. בגדול העשרה ימים כללו אירוח משהו אלייייפות, שינוע למועדון, תש מין כלכלה (טוב המין לא היה משהו-) קוצינג עם ארז על ה SitFly שלי ואחד על אחד ב WindTunnel ושוב פעם ארז, אתה ה-מלך
אז מה היה לנו... בגדול בזמן הבוגי קפצו בפריז קצת יותר מ 10,000 צניחות 50 וקצת קפיצות שלי (חגגנו ת'500 קפיצות ביחד עם ה FlyBoys-) וניסיתי לדחוף/לכסות הכללל בשבע דקות/ 100 וקצת מגה קליפ, שערכתי
המחנה אימון הזה היה גם הזדמנות נהדרת להתחיל לעבוד עם הבהמה החדשה Canon 5D (בהמלצת אלון הרמתי-) המון קואצ'ינג 1X1 עם Joao (הברזילאי בצהוב מהמנהרה), כדור פורח (55$) פק"ל כל יום בשש בבוקר מטוס סילון (85$ לקופון) שהוא למעשה המטוס האזרחי היחיד בעולם שבו אתה למעשה מאיט ת'מהירות ביציאה מהדלת... הליקופטרים שהם חלק בלתי נפרד מהאהבה שלי לספורט (משהו צ'יקמוק נקרא לו MI0.8 ...) כמה סשנים במנהרת רוח עבודה על הבטן, הגב עמידה וישיבה שלושה טווינ אוטר, Skyvan, ביצ' קראפט וענטיקות סטייל DC3 שעולים ויורדים בטירוף... לא יודע איפה מתחילים ואיפה לסיים... הכי פשוט להוריד ת'קליפ -) Perris Valley חופשי נכנס לקטגוריית ה BEST באיחולי שבוע טוב ושמיים כחולים אנשים דודי

photofix

New member
דודי סחתיין עליך עושה לך טוב ארה"ב

5D פשששששששששששששש תהנה מכל רגע שמור על עצמך ואולי גם נתראה שוב בקרוב באהבה

zadek

New member
לא יאמן!!!

פשוט אדיר:) כל כך עושה חשק לעלות לאוויר...

R-יק

New member
אחלה סרט../images/Emo70.gif

ממש טיזר לעוד שבועיים וחצי
עשית לי חשק

Reshef 914

New member
אינעל העולם... עד שזה מוריד...

עזוב, הנה יותר נוח, http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1793347 צפייה ישירה
אחלה סרט, רק תחליף את הפנים

maybemor

New member
לא מקפיץ, פשוט כמה הסברים =)

היציאה מהג'ט היא במהירות של 150 - 180 מייל לשעה והקטע עם ההליקופטרים הוא בדיחה פרטית סופ"ש נעים ד.

למעלה