פריון מציגים הפסד הרבעון אך מעלים תחזית שנתית
אחרי עוד רבעון מאתגר, פריון מעלה תחזיות
אחרי עוד רבעון מאתגר, פריון מעלה תחזיות
פריון הודיעה על רכישת חברת AI. אני מנחש שיהיו עוד פשיטות כאלה על הקופה עד שתתרוקן.מצגת
Perion EC Q1 2025
עמוד 27 - וואלה מפתיע
הייתי בטוח ששיחקו אותה בעידכון המדדים ובלעו בלוקים של סחורה (היה היצע של 200 מלשח). מסתבר שלא. עד כה קנו בסה"כ 3M מניות (גם אם נתפרע לפי 10$ זה יוצא 30M$, איפה שאר ה 70 ? )
הקיצר יש עוד הרבה תחמושת בטנק הבייבק. מנחש שבגלל זה המניה עולה (בסדר, גם מעלים תחזיות, אבל זה לגמרי לגמרי הפתיע אותי, הייתי בטוח במיליון אחוז שינצלו יפה יפה את ההזדמנות הנדירה שתעודות הסל חייבות למכור בלוקים של סחורה, זהו, אין את זה יותר)
נכון אבל זה גם תלוי בביצועים העתידיים שינבעו מהרכישה הזו.פריון הודיעה על רכישת חברת AI. אני מנחש שיהיו עוד פשיטות כאלה על הקופה עד שתתרוקן.
החזקתי את המניה בעבר.
למרות שקיבלתי מאנליסט שניתח אותה בעבר המלצה שלא להתקרב, החלטתי היום לקנות את המניה.
החברה רשמה ירידה דרמטית בהכנסות רבעון 1 שהביאה להפסד נקי.
המזומנים ושווי מזומנים הם 360M$ בעוד ששוי שוק היום הגיע ל 445M$ כך ששווי המזומנים משווי החברה הוא די גבוה - 81%.
שווי הפעילות די נמוך - 85M$ בלבד.
הסיבות שקניתי היום הן (1) קופת מזומנים גדולה, (2) התחזית הגבוהה לשנת 25 ו (3) רכישת חברה שתתרום לרווח עוד השנה.
ה-EBITDA המתואם לשנת 2025 אמור להגיע ל ~ 45M$ ולסיים את השנה ברווח נקי.
לשמחתנו, אני כותב לאחר שהמסחר הסתיים בניו יורק עם עליית המניה ל 10.78$. המניה צפויה לפתוח מחר בת"א בעליה סביב 5%.
שיהיה בהצלחה. אינני נוגע במניה מתוך חוסר אמון בהנהלה. אינני מאמין ביכולת הניהול שלהם וגרוע מזה, לדעתי נוצר ניגוד עניינים בין ההנהלה והמשקיעים.החזקתי את המניה בעבר.
למרות שקיבלתי מאנליסט שניתח אותה בעבר המלצה שלא להתקרב, החלטתי היום לקנות את המניה.
החברה רשמה ירידה דרמטית בהכנסות רבעון 1 שהביאה להפסד נקי.
המזומנים ושווי מזומנים הם 360M$ בעוד ששוי שוק היום הגיע ל 445M$ כך ששווי המזומנים משווי החברה הוא די גבוה - 81%.
שווי הפעילות די נמוך - 85M$ בלבד.
הסיבות שקניתי היום הן (1) קופת מזומנים גדולה, (2) התחזית הגבוהה לשנת 25 ו (3) רכישת חברה שתתרום לרווח עוד השנה.
ה-EBITDA המתואם לשנת 2025 אמור להגיע ל ~ 45M$ ולסיים את השנה ברווח נקי.
לשמחתנו, אני כותב לאחר שהמסחר הסתיים בניו יורק עם עליית המניה ל 10.78$. המניה צפויה לפתוח מחר בת"א בעליה סביב 5%.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.